Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincs igénye az emberekn...

Miért nincs igénye az embereknek az emberi kapcsolatokra, az emberi társaságra?

Figyelt kérdés

Másfél éve költöztem országon belül. Keletről nyugatra. Teljesen egyedül, tehát senkit sem ismertem itt. De azóta sincs semmilyen ismerősi, baráti kapcsolatom, mert az emberek nem vevők a közeledésre. Már mindenhol próbáltam, munkahelyen, lakókörnyezetemben, tanfolyamon, rendezvényeken semmi eredmény. Kaptam egy csomó igéretet, hogy persze majd összefutunk máskor is. Aztán mikor szerveztem volna valami közös programot, vagy csak egy kávézást, sörözést nem lett belőle semmi, mert mindenki lemondta. Ilyen esetben mégis hogyan és hol kellene barátkoznom, vagy ismerkednem? Amúgy a legtöbb ember, akivel tettem egy próbát például a munkahelyemen, ők nem csak velem nem barátkoztak, hanem senkivel sem. Tehát gyanitom nem velem van a probléma. Ugyanigy a szomszédaim sem barátkoznak senkivel. Elvannak magukban, és kész.

A netet ne ajánljátok, mert nem virtuális barátra lenne szükségem, hanem hús-vér emberre, aki teljes valójában jelen van. Virtuális baráti köröm van, de velük soha nem tudnék programot szervezni a távolság miatt. Illetve ne ajánljátok, hogy csatlakozzak túratársaságokhoz. Gyűlölöm a túrázást.

2022. aug. 7. 14:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem "leszedték a fejem" mikor egy másik kérdés alatt azt mertem írni, hogy szerintem régebben sokkal tartalmasabb emberi kapcsolatok voltak. Mert hogy állítólag most a telekommunikációnak köszönhetően nagyságrendekkel többet beszélgetünk
2022. aug. 8. 11:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
JA, meg azt is megkaptam hogy régen csak kényszerből jártak össze az emberek.
2022. aug. 8. 11:37
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Mert sokaknak már elege van a sok hülyéből vagy ideje sincsen.

Meg az utóbbi időben másról nem is tudnak beszélni az emberek csak, hogy háború, meg éppen milyen vírusban döglünk meg, ki hányszor lett már agyonoltva, ki, hogyan nyűglődik a home officeban, a kisgyerekesek csak a gyerekükről beszélnek, a munakhelyen mindenki rinyál az anyagi helyzete miatt, vagy politizál épp mindenki.

Dög unalom már az egész.

2022. aug. 8. 18:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én munkahelyen próbáltam legutóbb, de hátbaszúrást, flegmázást kaptam cserébe, pedig sose bántottam senkit sehol.

A másik, hogy ahogy előző is írta, mindenki az apokalipszisről tud beszélni és az életkedvem is elmegy, rám ragasztják a stresszt, ami rohadtul egészségtelen. Hát ilyen emberekkel 2 szót se akarok váltani és ez a rendszer ki is termeli ezekt. A magyarok amúgy is alapból panaszkodósak.

2022. aug. 12. 17:57
 15/21 anonim ***** válasza:
14: Vajon kiktől jött ez?
2022. aug. 12. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg az is lehet hogy sokan már beleszoktak az egyedüllétbe, elvannak egyedul
2022. aug. 13. 10:19
 17/21 anonim ***** válasza:
16-Ja, amúgy a megszokás az nagyon durván be tudja az embert korlátozni.
2022. aug. 13. 10:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vettétek volna észre ez volt a pandémiás korlátozások lényege, leválasztani egymásról az embereket. Ezért nincs szükség további pandémiára mert 2 év megteszi a hatását örökre. Eleinte nehéz volt mindenkinek de jól megszokta aztán, hogy nem lehet családjával, barátaival. Az 5G kütyük meg simán pótolják azt a minimális igényt ami még megvan.

Sikeres volt a Bill Getzi akció hogy rohadna meg a sírjában a pszichopatája!

A lényege ennek a népesedés szabályozás és magas fokú kontroll, manipuláció.

2022. aug. 13. 10:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát én nem hiszem hogy nem lesznek még korlátozások.
2022. aug. 13. 10:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lesznek, mindennaposak már az ijesztgetések újabbnál újabb vírusokkal amelyek pandémiát válthatnak ki. Ilyen ezelőtt nem volt. És persze a sok hülye azt hiszi ez azért van mert túlnépesedtünk. A mágnások megvásárolták az összes tudóst, azt publikálnak amit megfizetnek!
2022. aug. 13. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!