A férfi-női barátság működik?
Ha nem vonzódnak egymáshoz akkor igen, lehetséges.
F
Nekem már hat éve a legjobb barátom egy lány, még középsuliban ismerkedtünk meg, sose volt köztünk semmiféle szexualitás és olyan közel állunk mintha tesók lennénk szóval igen, bizton állíthatom hogy működik.
22/F
Nem biztos hogy te voltál a hibás, ha azt vesszük figyelembe, hogy az ember a szívének és az érzéseinek nem tud parancsolni.
De nem úgy kell tekinteni rájuk és kész. És ezt el kell fogadni.
Én különbséget tudok tenni, ha pedig úgy érzem, hogy hozzáérnék vagy többet érzek iránta, akkor befejezem a kapcsolatot.
Mivel ez egy barátság.
És abban nincsen több, ezt kell tudomásul venni.
Én is vagyok közel 30, de nem volt még igazából ilyen barátságom, de megpróbálnám, ha lenne kivel.
Női oldalról igen, férfi oldalról nem,szoval nem.
Sok férfi még hangoztatja is, hogy elképzeli hogy milyen lenne megdugni a női "barátait", sokaknál meg csak annyi kéne a dugáshoz/kapcsolathoz, hogy a nő megkérje őket.
Biztos van kivétel, de szerintem nem ér annyit az egész, hogy ezzel kísérlezz.
Bocsánat! Én nem kísérletezek.
Én ha valamit akarok vagy mondok, az úgy van.
Néha talán jó lenne nővel megbeszélni bizonyos dolgokat.
Én nem hangoztatok vagy hangoztatnék olyat, hogy jó lenne megdugni a női barátaimat.
A legjobb barátom férfi! :)
Nálunk működik.
Szerintem #7 arra gondolt a kísérletezéssel, hogy érdemes-e időt és energiát ölnöd egy olyan baráti kapcsolatba, ami nagy valószínűséggel tönkre megy, mert valaki úgyis többet akar a másiktól. Nem arra, hogy kefélgetnéd a havernődet :)
Az ilyen barátságok addig működnek, amíg mindkét fél tiszteletben tudja tartani, hogy csak barátságról van szó. Én szerencsés vagyok, nálam a legtöbb esetben működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!