Jogosan neheztelek a legjobb barátomra, amiért nem olyan színvonalú helyre hívott meg ebédelni, mint amilyen helyekre én szoktam őt meghívni?
Legjobb barátommal közel 10 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg ezen az oldalon. Mivel nem lakunk túlságosan közel egymáshoz, ezért évente csak néhány alkalommal találkozunk személyesen, viszont az interneten keresztül szinte minden este beszélünk. Találkozásaink alkalmaikor felváltva hívjuk meg egymást ebédelni. Én ezidáig legtöbbször színvonalas, tóparti éttermekbe vittem el és ott ebédeltünk, ahol minden alkalommal 20 ezer forint felett fizettem. Ő is elvitt azért már jobb helyekre, például igazi olasz étterembe, viszont a legutóbbi találkozásunk alkalmával egy kifőzdébe vitt, amelynek a nevében a "söröző és étterem" kifejezés volt benne. Igaz, hogy korlátlan ételfogyasztási lehetőség volt, viszont az én kifinomult ízlésvilágomnak nem találtam megfelelő ételt, például csirkemellből készült frissensült nem is volt. Eredetileg úgy volt, hogy a korlátlan ételfogyasztás miatt a Trófea nevű belvárosi étterembe megyünk, ahol egyszer már voltunk és tetszett is, viszont állítása szerint ő ott nem tud parkolni, így ezért esett a választásra az említett kifőzdére, ez viszont nekem csalódást okozott. Nem romlott meg ezzel a barátságunk, viszont az ebéd tekintetében egy kicsit csalódott voltam.
35/F
"Megbocsass a kerdesert, de autista / aspergeres vagy? Ok szoktak ilyen kenyszeresen ragaszkodni az altaluk elkepzelt es az utolso nanoszekundumig megtervezett reszletekhez."
Nem vagyok autista, sem pedig asperger szindrómás, viszont a részletekre mindig ügyelek az élet minden területén, mind a munkám során, mind a magánéletemben.
"Nem vagyok autista, sem pedig asperger szindrómás, viszont a részletekre mindig ügyelek az élet minden területén, mind a munkám során, mind a magánéletében."
A szexet nálad így képzelem el... Esti mosogatás.. Gyűrű gondos levétele, mosogatóra helyezése, mosogatás...
Gyerekeket ágyba dugni. Zuhanyzás.. Kutyát etetni majd kicsukni.. Megnezni minden redő és ránc a helyén van e a párnán és a lepedőn..
Meg egy gyors ellenőrzés, kutya, gyerekek, tányérok a helyükön, gyűrű vissza az ujjra...
Lámpa leolt, takaró eligazítás... Mely sóhaj... Drágám, kezdhetjuk?
"Ha tényleg a legjobb barátod, akkor az sem érdekelt volna ha zsíros kenyérre hív meg."
Tényleg a legjobb barátom, ezért tart a barátságunk már csaknem 10 éve. Jobban ismerjük egymást, mint a saját testvéreink.
"Nem értem miért kell lepontozni, azért mert nem nekiesek a kérdezőnek, hogy autista és sznob majom, meg ki tudja miket írtatok még, hanem próbálom megérteni."
Köszönöm, én felpontoztalak. Egyébként van benne valami, amit írtál, viszont az adott helyzetben egyszerűen tényleg csalódott voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!