Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyatáp színvonalas? 2020

Melyik kutyatáp színvonalas? 2020

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokféle kutatást tettem meg annak érdekében, hogy egy jó minőségű tápot találjak a kölyökkutyusomnak. Aki még nincs nálam, így van időm keresgélni. Viszont csak olyan oldalakat találtam ahol már több éves válaszok vannak, így nem szeretnék azok közül válogatni.

Szeretnék neki olyan tápot adni, ami a fejlődő szervezetéhez mindent megad ami számára a legfontosabb.

Vettünk egyet tesztelésre mert eléggé jókat hallottam róla. Ami egy Brit premium junior. Ez mennyire jó táp? Hallottam ilyet-olyat róla.

Egyébként egy spániel kölyökről van szó. Első kutyám is egyben, a lehető legjobbat szeretném számára nyújtani.

Köszönöm :)))

2020. jún. 10. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is nemrég estem át ezen, február óta van nálunk, most 6 hónapos, de néha még mindig elbizonytalanodom, hogy biztos jó-e ez a táp. Egyébként én real nature wilderness táppal etetem.

Facebookon van egy 'Wau-wau tápfórum' nevű csoport, lépj be, rengeteg hasznos infó van. Ráadásul ha kiirod oda, hogy mekkora kutyának, milyen árban keresel tápot biztosan fognak neked ajánlani.

2020. jún. 10. 15:12
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, eléggé félek hogy elrontom az egész dolgot.

Gratulálok a kiskutyához! :)

2020. jún. 10. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Brit prémium szerintem is nagyon jó, meg a Farmina is abszolút jó, olvass utána.
2020. jún. 10. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
Hill's, Virbac, Royal Canin. Ezek mind a legjobbak közé tartoznak. Én a Virbacot veszem, csak ajánlani tudom.
2020. jún. 10. 15:16
 5/13 A kérdező kommentje:
A royal caninról nem sok jót hallottam, egy spániel csoportban is mind kuka. Nagyon sok szénhidrátot tartalmaz, és mégis elkérnek több ezret egy pár kg tápért.
2020. jún. 10. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a Josera tápot ajánlotta az orvos, én most fogom tesztelni. Itt is ajánlották az oldalon, nem nagyon olvastam róla rosszat. Meglátjuk.
2020. jún. 10. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem minden a jó összetétel, magas hústartalom. Hiába jó papíron az Acana, ha a kutyám szétfossa magát tőle. Ki kell tapasztalni. Nálunk a Brit Care, Select Gold és Josera tápok váltak be.

A Brit Premium közép kategóriás, jó táp, de nevével ellentétben nem prémium.

2020. jún. 10. 16:50
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Ennyit szarozni egy tápon. Ha tetszik az összetétele, árban megengedheted, akkor veszel egy keveset és kipróbálod. A többi úgyis a kutyán múlik, hiába a legeslegjobbat veszed, ha a kutyádnak nem jön be.
2020. jún. 10. 20:09
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Nyershus,nyershal,nyers csont,fott zoldseg!!
2020. jún. 10. 20:10
 10/13 A kérdező kommentje:

Nyolcas, elnézést kéne kérjek mert a kutyámnak a legjobbat szeretném?

Első kutyán lesz, semmi tapasztalatom sincs tápok terén.....

És eleve nem is tudom mik a jó összetételű tápok, ez volt a kérdés lényege mindegy-

2020. jún. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!