Van valamilyen kis szemű kutyatáp felnőtt kutyáknak?
A pedigreenek van
Egyébként aztasd be neki a tápot.
A pedigree egy szemét, nehogy azzal etesd!!
Az áztatás jó lehet, próbáld ki.
A pedigree igen szemét, de a kérdés nem erre vontakozott.
Válaszoltam, ha akarja eteti azzal ha nem.akarja akkor nem.
Honnan tudjuk, hogy a kérdező mivel eteti a kutyáját különben?
Lehet, hogy sima tescós kajával.
De szerintem a legtöbb jó minőségű tapbol is van kiszemű.
Nem itt kéne vitázni a tápokon. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne tedd, a másik fél legalább írt egy táp márkát, te meg csak kötözködni tudsz.
A legjobb, amit az ügy érdekében lehet tenni, hogy elviszed állatorvoshoz és megvizsgálja, hátha lehet valahogy segíteni, hogy tudjon normálisan enni. Most még csak az a gond, hogy fele táp kipotyog a szájából. Később, mikor már idősebb lesz, kevesebb foggal, lehet, hogy abszolút nem tud majd enni. Valószínűleg segít neked megtalálni a megfelelő tápot is. Áztatni nem jó, mert a fogai miatt szilárdat kell rágnia, a kistestű kutyáknak való táp meg kárt is tehet egy nagytestű kutyában, hiszen más a tápértéke, más a fehérje tartalma stb. Pláne, hogy Collie-ról van szó, hiszen maga a fajta nagy mozgás igényű. Egyébként nem tudom eddig milyen tápot adtál, vagy honnan vetted, de pl bemész a Fressnapfba és ajánlanak tápot. Illetve neten is minden tápnak utána lehet nézni.
Fogszabályzót neki!
Amúgy meg barf. Vagy főzd meg a barfot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!