Túlreagálom hogy nem kaptam vissza egy kölcsönkért eszközt?
Oda adtam egy barátomnak egy kisebb értékű elektronikai eszközt, amit ő tovább adott egy közös barátunknak azzal a címszóval, hogy majd ő vissza adja nekem.
Mindketten legjobb barátaim, de akkor is nagyon-nagyon idegesít, hogy nem kaptam vissza az adott cuccot attól akinek oda adtam. A másikkal akinél van ez az eszköz pedig nem tudom mikor találkozok. Ezt szóvá is tettem, és nem értik mi a bajom. De nekem kell az az eszköz, illetve egy szüleimtől kapott ajándék. Most mit tegyek?
Csak már kezd lelkifurdalasom lenni amiért megírtam neki kissé feszült hangnemben, hogy neki adtam oda akkor milyen jogon adta tovább. Nem akarok ebből örök haragot, de nem tudtam magamba tartani... Tényleg igaz, a mondás, hogy barátnak nem adunk kölcsön.
Tökömkivannak üzenem, hogy mindig megnyugtatnak kicsit a válaszaid, itt is meg a közlekedés topikban is jókat írsz. 🙂
Na neeeem. nemnemnem. Ez a legrosszabb. Amikor az áldozat (igen, most az vagy!) érzi rosszul magát. Nyugodtan írd le neki, hogy: Már ne haragudjál, de küldön adtam neked egy "dolgot", megbízva benned, erre te tovább adtad másnak. Nem erről volt szó, függetlenül attól, hogy tudom kiről van szó és ismerem (stb stb). Szépen kérlek add vissza nekem. MOST.
Jó nem szó szerint így, de szerintem érted. Érezze csak rosszul magát Ő! Nem te. Még véletlenül se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!