Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Túlreagálom, vagy téged is...

Túlreagálom, vagy téged is zavarna?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel csináltunk egy közös képet, mindenki teljes alakos volt rajta. Amikor megláttam az instán, akkor megdöbbentem, hogy teljesen más lábam van rajta. Rákérdeztem és azt mondta a barátnőm, hogy ja, lephotoshoppolta egy kicsit, mert mellettük nagyon vaskos volt a vádlim.. Azért is bosszant, mert büszke vagyok rá, sportos, izmos vádlim van, és nagyon szeretem. Erre csinált belőle egy pálcikát..
2022. ápr. 11. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Túlreagálod.
2022. ápr. 11. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elfogadó barátnőid vannak gratulálhatsz magadnak... Szerintem keress más barátnőket inkább.
2022. ápr. 11. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sztem meg nem reagalod tul, ez ubergaz😂 uj labakat photoshoppolt😂

Nekem ez annyira felszines.

Keress uj baratokat

2022. ápr. 11. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
milyen barátnőid vannak xddddddddddd az ilyen emberek körül még a levegő is rosszabb
2022. ápr. 11. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én elég elfogadó vagyok, na de ez… ilyenről még nem is hallottam. 😅😅 Nagyon gáz.
2022. ápr. 11. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
6%
Nyugi, nincs ezzel gond: akinek tetszeni fog/tetszik a tappancsod, annak bárhogy tetszeni fog:).
2022. ápr. 11. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
"Nyugi, nincs ezzel gond: akinek tetszeni fog/tetszik a tappancsod, annak bárhogy tetszeni fog:)." Mi lenne ha a fétises marhaságod magadban tartanád legalább az ilyen kérdések alatt?
2022. ápr. 12. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!