Milyen érzést vàlt ki belőletek ha valaki lemondja,teszegeti àt a programokat azért hogy màsokkal talàlkozzon?
Én is volt, hogy csináltam ilyent és nem is akarattal. Gondoltam 1 napba belefér 2 ember, és hát sajnos nem.
Ha velem történik ilyen, attől függ ki csinálja, van, hogy nem is érdekel van meg, hogy egy teljes napig ezen gondolkozok.
Haverom ezt csinálta. Már direkt 1 héttel előre lebeszéltem vele, át ne tegye. A szülinapom alkalmából akartam menni xy helyre. Erre persze azt megelőző napon írja neki mégse jó. Még egy héttel toljuk el.
Magamban átgondoltam, akkoris elmegyek, nem várok erre a f.szkalapra, szülinapom nem akkor lesz. Neki nem szóltam, elmentem, elvoltam.
Na a poén az, hogy eljött az új hét, amikor is szintén bejelentette, hogy fáradt és nem jönne, megint toljuk...
Erre benyögtem hogy nem érdekel, mert már megvolt. Szóval én ilyen phöcsfej emberekre nem várok többet, nem is hívok többet.
32f
Hát nekem Nem szimpi,ha rendszeresen csinálja.
De vannak pl alkalmak,amik konkrét időpontokkor vannak; pl valaki később tudta meg/később derült ki, hogy a haverjai is menni akarnak valamilyen fesztiválra; és akkor még később akár bepótolhatjátok a sima talit; a mozi is valamennyire időponthoz kötött; mert azt sem korlátlan ideig adják, de akár még azt is tudhatják pótolni; akár elmegy egyedül a hoppon maradt fél, és majd másik filmre mennek együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!