Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen érzést vàlt ki belőlete...

Milyen érzést vàlt ki belőletek ha valaki lemondja,teszegeti àt a programokat azért hogy màsokkal talàlkozzon?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 12:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az az erdekes azokkal a programokkal is csinalja amiket o javasol
2022. júl. 28. 14:03
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez attól függ. Nekem az az elvem, hogy azzal menjen az ember párhuzamos időpontok esetében találkozni, akinek először megígérte. Ha később jut csak eszébe, hogy már másnak is megígérte, elfogadom, de azért ez is olyan kifogás, amit hetente nem lehet elsütni. Vészhelyzetek, sürgős dolgok is nyilván közbejöhetnek, amit meg tudok érteni, de ha csak azért lemond valaki egy találkát, mert éppen valaki máshoz több kedve van, azon megsértődnék.
2022. júl. 28. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is volt, hogy csináltam ilyent és nem is akarattal. Gondoltam 1 napba belefér 2 ember, és hát sajnos nem.

Ha velem történik ilyen, attől függ ki csinálja, van, hogy nem is érdekel van meg, hogy egy teljes napig ezen gondolkozok.

2022. júl. 29. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszeres, akkor nálad fontosabb emberek is vannak az életében.
2022. júl. 30. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Haverom ezt csinálta. Már direkt 1 héttel előre lebeszéltem vele, át ne tegye. A szülinapom alkalmából akartam menni xy helyre. Erre persze azt megelőző napon írja neki mégse jó. Még egy héttel toljuk el.

Magamban átgondoltam, akkoris elmegyek, nem várok erre a f.szkalapra, szülinapom nem akkor lesz. Neki nem szóltam, elmentem, elvoltam.

Na a poén az, hogy eljött az új hét, amikor is szintén bejelentette, hogy fáradt és nem jönne, megint toljuk...

Erre benyögtem hogy nem érdekel, mert már megvolt. Szóval én ilyen phöcsfej emberekre nem várok többet, nem is hívok többet.

32f

2022. júl. 31. 06:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen a faradsag,elfoglaltsag jo urugy...
2022. júl. 31. 08:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik nekem ez leginkább a féltékenység előszobája. Ha tényleg halálraítélt a kapcsolat az úgyis ki fog derülni. Nincs értelme, hogy idegesítsd magad..(én ebben profi vagyok, az első házasságom az oknélküli féltékenységemre ment rá)
2022. júl. 31. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát nekem Nem szimpi,ha rendszeresen csinálja.

De vannak pl alkalmak,amik konkrét időpontokkor vannak; pl valaki később tudta meg/később derült ki, hogy a haverjai is menni akarnak valamilyen fesztiválra; és akkor még később akár bepótolhatjátok a sima talit; a mozi is valamennyire időponthoz kötött; mert azt sem korlátlan ideig adják, de akár még azt is tudhatják pótolni; akár elmegy egyedül a hoppon maradt fél, és majd másik filmre mennek együtt.

2022. aug. 9. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!