Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondjam el neki?

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár évvel ezelőtt megismerkedtem egy idősebb nénivel a Facebookon, közös hobbiból adódóan. (Nem unokázós csaló). Mára ugyan jó barátok lettünk, mert valóban, tényleg bármit elmondanák neki, de bárhová megyek, bármit csinálok, folyton képzelődik, majd egész nap sír, és ír, hogy úgy érzi valami nagyon nagy baj van. Volt egy barátnőm is, aki konkrétan miatta szakított Velem. Nem tudok nyugodtan semmit sem úgy csinálni, hogy ne gondolnák arra, hogy most vajon mibe bolondulna bele - s ez most lehet csúnyán hangzik. Megszerezte a postacímem, dolgokat küld, ha nem jelentkeztem 3-4 napig, már levelet küldött, ebből már családi vitám is keletkezett. Sokszor próbáltam már közölni vele, hogy vegyünk vissza, de utána olyanokat írt, hogy muszáj volt társalogni Vele.

Sok, őszintén szólva. Tehetetlen vagyok, és persze nem várom, hogy Ti oldjátok meg, csupán segítséget szeretnék kérni, hogy ebben a helyzetben ki mit tenne.

Nagyon köszönöm Mindenkinek!

(Bocsi, ha hosszú lett)

2022. júl. 27. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a baja ?
2022. júl. 27. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:
#1, Mmint hogy érted? A hölgynek?
2022. júl. 27. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Miért sír ?
2022. júl. 27. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
#3, Igazából Nekem azt mondja, azért sír, mert nem tudja mi van velem, miért nem írok neki.
2022. júl. 27. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem. Ha nem hallgat arra, hogy "vegyetek vissza", akkor magának való. Én nem ajánlok ilyen barátot. Sok sikert.
2022. júl. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!