Hogy mondjam EZT neki ?
Figyelt kérdés
Egy volt barátomat szeretném fepkeresni, mert szüksége van támogatásra és tudom, hogy örülne nekem. Összevesztünk, fél éve nem beszéltem vele.2022. júl. 18. 20:29
1/6 anonim válasza:
Vmi gyászban van? Mibol biztos az hogy szuksege lenne a tamogatasodra
2/6 A kérdező kommentje:
Igen😔
2022. júl. 18. 20:38
3/6 anonim válasza:
Szerintem gáz, ha be akarod nyalni magad nála. Jó tanács: NE TEDD!
4/6 A kérdező kommentje:
Kiskorom óta ismerem, legjobb barátnők voltunk, de ahogy kiléptünk az életbe valahogy egyre kevesebbet beszéltünk, aztán volt két veszekedésünk, elsőt megoldottuk, de ahogy újra előjött, úgy voltam vele, nincs értelme, babát terveztek, elköltözést. Megtudtam, hogy elvetélt. Nagyon anyás típus, már 20 évesen anya akart lenni. Nagyon megviseli, egy baráttól informálódom.
2022. júl. 18. 20:43
5/6 A kérdező kommentje:
Tőle tudom azt is, hogy bántotta a balhénk, lehet önző voltam kicsit mert azt néztem jobban, hogy nekem mi a jó, és nem nagyon volt már kedvem azokhoz a dolgokhoz amikbe bevont illetve nem nyertem különösebb profitot már a barátságából és jobbnak láttam lezárni. De most ott lennék és támogatnám.
2022. júl. 18. 20:46
6/6 anonim válasza:
ezt már kiírtad tegnap is, akkor is megondtuk, hogy van elég baja most anélkül is, hogy te újra felbukkannál az életében... otthagytad a pcsába, most meg játszanál vele... remek időzítés, biztos nincs szegénynek elég lelki nyomora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!