Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem érdeklek senkit,...

Miért nem érdeklek senkit, miért fordul el mindenki tőlem?

Figyelt kérdés

Próbálok keveset gondolni erre, de már egyre szomorúbb vagyok emiatt, és szörnyen magányos. :((

2 barátom van csak, de ők meg nagyon messze élnek, nem szoktunk találkozni, csak neten beszélünk, de ott rendszeresen.

Viszont akik itt lennének a közelben, azok tojnak rám. Ha nem keresem őket, ők sem írnak, van, hogy még akkor is alig válaszolnak. Az egyik barátomra ráírtam tegnap, hogy mi újság, hazaértetek a nyaralásból, és ezt írta, hogy jaja, ez most meglepően jól sikerült.. semmi kérdés, hogy te hogy vagy, vagy bármi.. Nyilván erre nem is válaszoltam.

Akivel ismerkedtem most egy srác, gyakorlatilag ő is lekoptatott most, legalábbis ilyet írt tegnap, hogy szeretne beszélni, de lusta írni.. küld majd hangüzenetet. Hát nem küldött.

Mi lehet a baj velem?:( Egy tök aranyos, érdeklődő lánynak tartom magam, csomó minden érdekel, nem vagyok unalmas. Tényleg nem értem, mit várnának tőlem mások.

Nagyon lefoglalom magam, szóval szerencsére nem unatkozom, de attól még fáj ez, meg örülnék programoknak. :(

Mit kellene vajon tennem?

26N

2022. júl. 26. 03:16
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Talán nem kéne görcsösen olyan szekerek utána futnod, amik nem vesznek fel téged. Mindenkinek a saját élete a legfontosabb, haverok és barátok csak utána. Ők nem kíváncsiak rád, úgyhogy engedd el őket. Keress másokat.
2022. júl. 26. 04:35
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Én szívesen barátkoznék veled, 29/f BP :)
2022. júl. 26. 05:49
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Azok akik nem keresnek csak te őket, nem hiszem hogy valóban a barátaid.

Ennek az egész dolognak kölcsönösen kellene működni, az az te is és ő is keres, ha csak te keresed őket úgy szerintem nem is érdemes tovább erőltetni.

Srácnál pedig várj egy kicsit, lehet hogy valami közbejött neki, ha majd ugyan úgy viselkedik mint az állítólagos közeli barátaid akkor vele sem érdemes tovább erőltetni a dolgot.

Programoknak álltalában mindenki örülne mint én is,egyedül is el lehet menni és igen tudom hogy nem olyan de örökké nem lehet várni másra

Remélhetőleg a programokon sikerül új emberekkel megismerkedni, ezáltal már is sokkal jobb lesz, csak merj nyit az emberek felé de közben azért vigyázz is magadra.

Ha tudsz valami jó programokat és szeretnél társaságot akkor nyugodtan írj nekem, aztán ha nincs köztük nagy távolság akkor én szívesen csatlakoznék hozzád.

2022. júl. 26. 07:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy én is :)
2022. júl. 27. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!