Az emberek lenéznek ha megtudják, hogy férfiként nincsen baráti társaságod, barátnőd és nem szexelsz?
Sajnos a nagy részük igen de csak azért mert ők jobbnak gondolják magukat nálad mert nem olyanok mint te.
Én szerintem egy embert nem az határoz meg amit fent leírtál inkább a személyisége és stb de valamiért nem értik ezt meg sokan.
1
Az ugyanaz. Lenézed, leSAJNÁLOD...
Nem. Te nézed le magad, mert téged frusztrál ez az egész és ezért úgy viselkedsz, hogy inkább elkerülnek miatta.
Találkoztam pár ilyen emberrel, nem tudott uralkodni a komplexusain és ettől lett szar társaság.
8
Engem nem érdekel egyébként másokkal barátságokat kötni, nem szeretem annyira az embereket, hogy lépéseket tegyek ez irányba. Csak kíváncsi voltam, hogy emiatt valakit negatívan ítélnek meg vagy teljesen semleges a dolog. Ezek szerint igen, ez alapján is véleményt formálnak rólad. Jó tudni.
Szerintem azoknak az embereknek vannak komplexusaik akik azért tepernek, hogy beilleszkedjenek, hogy elfogadják őket. Na ők nagyon beszhari emberek. Aki igazán bátor és magabiztos az mer kilógni a sorból, mer más lenni, meri leszarni a társadalmi normákat, "értékeket", bevett szokásokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!