Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek lenéznek ha megtudj...

Az emberek lenéznek ha megtudják, hogy férfiként nincsen baráti társaságod, barátnőd és nem szexelsz?

Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 17:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
én nem nézek le senkit, de sajnálatot az érzek az ilyen ember iránt
2022. júl. 22. 17:57
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
És kit érdekelnek?
2022. júl. 22. 17:58
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában hasonló helyzetben vagyok...egyrészt alapból nem mondom el a magán életem másnak, mert elég zűrös + olyan erős baráti viszonyt sem ápolok senkivel szinte ami indokolná hogy elmondjam...meg alapból nem is ez szokott lenni a téma egy baráti körön belül. Talán egy ember tudja úgy igazán a családomon kívül mi a helyzet velem.
2022. júl. 22. 17:58
 4/23 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos a nagy részük igen de csak azért mert ők jobbnak gondolják magukat nálad mert nem olyanok mint te.

Én szerintem egy embert nem az határoz meg amit fent leírtál inkább a személyisége és stb de valamiért nem értik ezt meg sokan.

2022. júl. 22. 18:00
 5/23 anonim ***** válasza:
45%

1

Az ugyanaz. Lenézed, leSAJNÁLOD...

2022. júl. 22. 18:04
 6/23 metalgyerek1998 válasza:
69%
Hasonló helyzetben vagyok én is amúgy. Nem azért mert tényleg ilyen az ember, szimplán csak azért mert félünk a csalódástól, félünk attól hogy nem értenek meg minket, attól hogy ö is cserben hagy. És inkább nem nyitunk senki felé egyszerűbb út ugyebár. :/
2022. júl. 22. 18:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember az hiszi, ha nincs barátod, nincs nőd, akkor biztos senkinek sem kellettél, egy nyomoronc vagy, de ez hibás következtetés, sajnos az emberek értékét a legtöbbek szemében a külső határozza meg - én ismertem egy rakat nyomoroncot hatalmas baráti társasággal, meg értük elaléló csajokkal, akik csak azért voltak népszerűek, mert jól néztek ki.
2022. júl. 22. 18:07
 8/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Te nézed le magad, mert téged frusztrál ez az egész és ezért úgy viselkedsz, hogy inkább elkerülnek miatta.

Találkoztam pár ilyen emberrel, nem tudott uralkodni a komplexusain és ettől lett szar társaság.

2022. júl. 22. 18:27
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen,meg betegnek titulal az emberek nagy resze pedig ha valaki olyan allapotban van nem bant vele senkit
2022. júl. 22. 18:38
 10/23 A kérdező kommentje:

8

Engem nem érdekel egyébként másokkal barátságokat kötni, nem szeretem annyira az embereket, hogy lépéseket tegyek ez irányba. Csak kíváncsi voltam, hogy emiatt valakit negatívan ítélnek meg vagy teljesen semleges a dolog. Ezek szerint igen, ez alapján is véleményt formálnak rólad. Jó tudni.

Szerintem azoknak az embereknek vannak komplexusaik akik azért tepernek, hogy beilleszkedjenek, hogy elfogadják őket. Na ők nagyon beszhari emberek. Aki igazán bátor és magabiztos az mer kilógni a sorból, mer más lenni, meri leszarni a társadalmi normákat, "értékeket", bevett szokásokat stb.

2022. júl. 22. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!