Ha egy baráti társaságon belül kimaradtok valamiből, akkor hogy érzitek magatok emiatt?
Figyelt kérdés
Nem zavar titeket?
Van egy sportszerű tevékenység amire heti 2-3x járnak. Én abból kimaradok, mert legtöbbször én dolgozok, plusz egyéni hülyeségem miatt nem szeretném azt a sportot űzni.
De úgyérzem kimaradok valamiből, hogy nem vagyok jelen.
Nektek van ilyen? Hogy csak ti nem csinaltok valamit a barátikörötökben? Nem zavar titeket?
2022. márc. 14. 21:42
1/4 anonim válasza:
Nekem több minden is van amiből kimaradok, de számomra ez tök természetes. Azért maradok ki, mert azt nem szeretem csinálni.
2/4 anonim válasza:
Nekem nincs baráti köröm, ez az egész probléma amit felvázoltál, óvodás szintű. Ott volt ilyen utoljára, hogy fú Zsuzsika nem jön homokozni.
3/4 anonim válasza:
Nem, mert vannak programok és élmények, amiket meg más felállásban élünk meg és más marad ki belőle. Mindenkivel vannak átfedések, szóval nem zavar, ha nem vagyok ott mindenhol.
4/4 anonim válasza:
Nem. Ha más programok is vannak közösen, akkor megmarad a baráti kör. Ha csak olyankor vannak együtt, akkor sajnos szét fog szakadni a barátság.
Én pl.szégyen nem szégyen, nem szeretek biciklizni (40 éves koromban tanultam meg, és nincs biztonságérzetem, kicsit félek). Ezt tudják a barátaim, ha biciklitúrára mennek, engem nem hívnak, mert tudják, hogy úgyse mennék. De bármi más szóba jöhet, így sokat találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!