Szerintetek mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, akivel néha szoktunk találkozni. Amikor ketten vagyunk, el tudunk beszélgetni, de ha van ott egy harmadik ember, akkor seggfej kezd lenni. Folyamatosan megjegyzéseket tesz, és rendre olyan dolgokkal gúnyolódik rajtam, amiket kettesben mondtam el. Én azt hittem, megbízható, őszinte, közben meg a legszemélyesebb dolgaimmal gúnyol mások előtt. Rohadt rosszul esik, és közben látszik, hogy élvezi.
Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?
2022. júl. 18. 18:29
1/2 anonim válasza:
Biztosan nem beszélnék vele többet, ott helyben pedig elmennék, közölném a harmadik személlyel hogy ez az ember nagyon féreg és most csalódtam benne. Ha a harmadik személy is összejátszik vele, akkor ő neki is elmondom hogy szerintem mindketten gusztustalanok vagytok és férgek és nem lesz barát az életetekben mert nem vagytok barátnak valóak.
2/2 anonim válasza:
Elküldeném a búsba.
Persze ez az én véleményem , nem mindenki van ezzel így.
Az ilyen ember nem baràt.
Egy kétszínű sz.arházi az ilyen ! Ne foglalkozz vele szerintem inkább,mert lehet hogy később még durvàbban fog viselkedni veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!