Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Éreztetek már úgy emberrel...

Éreztetek már úgy emberrel kapcsoltban mintha folyamatosan mérgezné a lelketeket?

Figyelt kérdés

Megmagyarázhatatlan negatív érzésként tudom leírni ezt..Mintha egy gonosz démon lenne aki ártani akar folyamatosan.A jelenlétében depressziósnak,betegnek érzed magad,de nem tudod miért.

Éreztetek így valakivel kapcsoltban?

2022. júl. 17. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy, de inkább 2 munkatársam, akik ilyenek. Minimális ember, aki ezt észreveszi rajtam kívül, de totál gáz az egész...
2022. júl. 17. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#2, 6, 7 vagyok

Én is ilyen vagyok. Akinél negatív kisugárzást érzek, képtelen vagyok a közelében maradni.

Tekintsd ezt az adottságot áldásnak, mert legalább tudod, hogy kit kell elkerülnöd jó messziről.

Gondolom, ilyen személyt nem szeretnétek marasztalni a cégnél.

2022. júl. 17. 22:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, én is ilyen vagyok. Ugyanígy éreztem már több emberrel kapcsolatban is, és kivétel nélkül mind bejött. #12 által leírt is jellemző rám, ha valakitől ilyen "vibe"-ot kapok, egyszerűen nem tudok a közelében lenni.

Pozitív dologként könyvelem el, mert nagyon jól tud jönni az ilyen.

A helyzethez viszont kitartást kívánok! Remélem hamar megoldódik.

2022. júl. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!