Éreztetek már úgy emberrel kapcsoltban mintha folyamatosan mérgezné a lelketeket?
Megmagyarázhatatlan negatív érzésként tudom leírni ezt..Mintha egy gonosz démon lenne aki ártani akar folyamatosan.A jelenlétében depressziósnak,betegnek érzed magad,de nem tudod miért.
Éreztetek így valakivel kapcsoltban?
Azért kellet együtt lennem vele az elmúlt 6 évben mert munkatársak voltunk.Az első időben "nagyon cuki" volt aztàn ahogy telt az idő kezdtem kiismerni.Az utóbbi időben ,talán fèl ève kezdtem az érezni,hogy egyenesen irritál,kiráz a hideg tőle és rohadtul idegesít..Rosszul voltam a társaságàban.
Sajnos most kiderült hogy miért volt ez a tudatalatti érzés irànta..Kiderült hogy borzalmasan átvert,meglopott...
#2-es vagyok. A negatív energiát érezted meg, amit sugároz. Vannak emberek, akik érzékenyek az ilyenekre, meg vannak, akik meg se érzik. Én is érzem az ilyen energiát.
Ha teheted, szakíts meg vele minden kapcsolatot, közösségi oldalon is. Ha még meló társad, akkor tartsd tőle a távolságot, amennyire lehet, szigorúan csak munka ügyben kontaktálj vele, ha muszáj. A személyes tárgyaidra pedig nagyon vigyázz.
Az a durva,hogy a cégünket lopta meg...nagyon sok pénzt nyúlt le...
Undorító féreg!
A képünkbe meg vigyorgott..
Valóban.Én nagyon érzèkeny vagyok az ilyen dolgokra...Mintha átlátnék az embereken.Egyszerűen érzem a gonoszsàgot és a jóságot is..
Nem vagyok benne sokszor biztos,hogy ez àldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!