Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megmenthető ez a barátsàg?

Megmenthető ez a barátsàg?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 10 éve vagyunk jòban még az iskolában ismertük meg egymást. Aztàn elkezdtünk dolgozni így nem tudtunk csak néha talàlkozni. Miòta megszületett a babája azòta még rosszabb a helyzet. Egy héten egyszer beszélünk de akkor is csak annyit, hogy jòl van minden rendben. A babáròl nem küldött képet pedig mikor még sem sem volt akkor azt mondta majd milyen sokat fog küldeni.

Ùgy érzem nem vagyok neki olyan fontos mint régebben..Ha talàlkozunk majd beszélek vele.

30/N

2022. júl. 14. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat hetes babával vagyok itthon.

Tök őszintén mondom, hogy van az embernek ideje nyomkodni a telefont pl szoptatás közben, de én is inkább a tiktokot pörgetem és sorvasztom vele az agyam, vagy a gyakorit olvasgatom, egyszerűen nincs türelmem beszélgetni csak 1-2 emberrel. Tudom, hogy valószínűleg ez eltávolít majd a többi barátomtól de most egyszerűen nem megy több, főleg nem olyan kérdésekre válaszolgatni folyton, hogy: jó baba? sokat sír? mit csinál?

Nem kell a nem babásoknak kötelezőnek érezni, hogy a baba legyen a téma és mindig kérdezzenek felőle, komolyan nekem ez pl uncsi, ugyan azokról szeretek beszélgetni mint eddig is, hiába nem történik velem semmi más hetek óta a babán kívül.

2022. júl. 15. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok az egyik barátnőmmel kapcsolatban. A terhessége elején meg a végén valahogy más volt a kapcsoaltunk. Ő fáradt volt vagy rosszul volt, meg gondolom a hormonok stb. Én se nagyon tudtam hova tenni ezt, de türelmesnek kellett lennem. Rosszul esett, hogy nem úgy viselkedett mint azelőtt. Aztán beláttam, hogy nekem kell türelmesnek lennem és majd visszaáll remélhetőleg minden. Most már 6 hetes lesz lassan a baba és úgy látom, hogy az anyuka is jobban van. Persze nem erőltetem rá magam, tudom, hogy neki a baba a legfontosabb és nem azt nézi, hogy velem esetleg mi van. Az első képet magától küldte, de a többit csak úgy, ha kérjük. Ilyenkor azt is hihetik, hogy minket többi embert nem érdekel ez ilyen szinten, de az ő élete csak a baba körül forog. Már úgy látom kezd visszaállni a barátságunk, de igyekszem helyén kezelni a dolgot és neked is ezt javaslom.
2022. júl. 17. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!