Van itt olyan, aki házasodás után elvesztette a barátait?
Figyelt kérdés
Én így jártam a legjobb barátnőmmel, miután férjhez ment, egyre kevesebbszer hívott, sosem ért rá találkozni, ha hívtam legtöbbször volt valami indok, amiért nem jött. Nagyon megviselt lelkileg ez. (15 éves barátság lett oda) Volt már valaki hasonló helyzetben?2022. júl. 14. 20:59
1/15 anonim válasza:
Akkor lehet hogy sosem volt igazi barátság..
2/15 anonim válasza:
Persze! Volt olyan a gyerekkori baráti társaságunkban akit 32 éves koráig sosem láttunk nővel. Aztán egyszer csak jött egy lány aki úgy megfogta, hogy teljesen eltűnt az életünkből egyik napról a másikra. Ez két éve volt. Most nemrég volt az esküvőjük, de arra sem hívott meg egyikünket sem a gyerekkori barátai közül. Pedig mi sosem néztük ki őt közülünk mikor mindenkinek volt párja, csak ő volt egyedül.
3/15 anonim válasza:
2es! Én a helyetekben megvernék a srácot.
4/15 anonim válasza:
Egyik legjobb barátom lépett ki így ez életemből. Már csak viberen beszélünk néha. De ő boldog, és én ennek örülök. Az ajtóm mindíg nyitva áll előtte. Ez van, ilyen az élet.
5/15 anonim válasza:
Ez így szokott lenni, ne csodálkozz. Megváltozott az élete. Már más emberek fontosak neki.
6/15 anonim válasza:
Én teljesen elvesztettem a barátaimat már akkor, amikor a későbbi férjemmel megismerkedtem. A férjemnek egyetlen ismerősöm sem tetszett, a rokonaim sem. Sajnos a dolognak csak mostanában lett "neve": nárcisztikus bántalmazó, módszere, hogy elszigetel és bebizonyítja, hogy nem érek senkinek semmit. 30 év után kezdek magamhoz térni ebből.
Szóval a barátnőd is jó eséllyel egy ilyen kapcsolatban van, csak még nem tudja.
7/15 anonim válasza:
Dehogy, 6-os! Ne húzd rá a történetedet másra, normális ember nem hagyja, hogy 30 évig kínozzák! Egyszerűen megváltozott az élete folyása. Egy szóval nem írt a kérdező arról, hogy a férj ne engedné.
8/15 anonim válasza:
Lattam ilyet en is. Megvaltozik a fontosagi sorrend, es a korabbi dolgokra mar nem tud, nem akar egy percet sem aldozni.
9/15 anonim válasza:
8-as a hangsuly talan a nem akaron van.
10/15 anonim válasza:
És mért kell, hogy akarjon, 9-es? Változik az élete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!