Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ennyire sértőt mondtam?

Ennyire sértőt mondtam?

Figyelt kérdés
Van egy barátom (18/n), akivel összevesztünk egy kicsit. (én 21/F) Szokása, hogy küld ilyen montázsokat a barátnőjével készült képekből, én nem ismerem a lányt, számomra elég közömbös a barátságuk. Ma is küldött egy ilyet, amire csak annyit reagáltam, hogy szexeljenek, nyilván viccből. Ebből kerekedett egy kisebb veszekedés, el akart hordani mindennek, azóta nem is reagál az üzenetekre. Ez most ennyire sértő lenne? A poén és a reakció valahogy nekem nincs egyensúlyban, valamit sejtek a háttérben.

2022. júl. 13. 23:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Látom a félremagyarázás megy, de megérteni nem sikerült amit írtam. Szerintem tovább már ne égesd magad, mert ez már nekem kellemetlen. Szekunder szégyenérzetem van a soraidat olvasva.

Kis látens max te vagy, férjezett nőként nehezen lehetek meleg...

Mondjuk ki, nincs humorérzéked, csak azt hiszed hogy van, és ezzel megbántod a körülötted lévő embereket. Láthatod a kommentek többségén is hogy te ülsz fordítva a lovon. Lehet hogy páran kicsit keményebben adtuk a tudtodra hogy a szar humorod konkrétan értékelhetetlen, de ha ennyire egóból reagálsz rá hogy CsakazértIsNekedVanIgazad és SenkiMásnakNincsHumora és AzértNemÉrtjükAZsenialitásod, akkor te leszel az aki végül egyedül marad, az a büdös nagy igazság. Mindenkit el fogsz marni magadtól ezzel az ostoba, bunkó viselkedéssel.

2022. júl. 14. 21:07
 22/25 A kérdező kommentje:
Az összes válaszod kb egy szalmabáb, nem tudok mit kezdeni vele. Azt elfogadom, hogy rossz poén volt, de a reakciót nem éreztem jogosnak rá. Mint ahogy kérdeztem ezt folyamatosan, csak erre ugye nem jött válasz, kizárólag annyi, hogy nem vicces. Értettem elsőre is, csak átugrik rajta a szemetek vagy nem tudom. Amúgy időközben megbeszéltük, csinált valamit amit szégyell barátnője előtt, ezért akadt ki.
2022. júl. 14. 21:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem érdekeltek a képek gondolom és frusztrált h állandóan küldi ezt az érdektelen dolgot.

Te próbáltál feldobni valamivel h érdekesebb legyen neked.

Rossz vicc volt. Megszokott toletek. De igen, nem kellett volna.

Analfabéta vagyok én is, egyik barátnőm mikor látta h szabin vagyok akkor kezdett el írogatni, fényképeket küldeni a barátaival, hogy lóg a barátaival akiket amúgy nem is ismertem.. . Mondom ezzel mit kezdjek. Féltékeny és irigy volt. Pont akkor ír, előtte nem is keresett. Nem is foglalkoztam vele.

2022. júl. 14. 23:45
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Sértődékeny k*va, nincs humorèrzéke.
2022. júl. 15. 01:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert ebben mi volt a humor?
2022. júl. 15. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!