Ennyire sértőt mondtam?
Látom a félremagyarázás megy, de megérteni nem sikerült amit írtam. Szerintem tovább már ne égesd magad, mert ez már nekem kellemetlen. Szekunder szégyenérzetem van a soraidat olvasva.
Kis látens max te vagy, férjezett nőként nehezen lehetek meleg...
Mondjuk ki, nincs humorérzéked, csak azt hiszed hogy van, és ezzel megbántod a körülötted lévő embereket. Láthatod a kommentek többségén is hogy te ülsz fordítva a lovon. Lehet hogy páran kicsit keményebben adtuk a tudtodra hogy a szar humorod konkrétan értékelhetetlen, de ha ennyire egóból reagálsz rá hogy CsakazértIsNekedVanIgazad és SenkiMásnakNincsHumora és AzértNemÉrtjükAZsenialitásod, akkor te leszel az aki végül egyedül marad, az a büdös nagy igazság. Mindenkit el fogsz marni magadtól ezzel az ostoba, bunkó viselkedéssel.
Nem érdekeltek a képek gondolom és frusztrált h állandóan küldi ezt az érdektelen dolgot.
Te próbáltál feldobni valamivel h érdekesebb legyen neked.
Rossz vicc volt. Megszokott toletek. De igen, nem kellett volna.
Analfabéta vagyok én is, egyik barátnőm mikor látta h szabin vagyok akkor kezdett el írogatni, fényképeket küldeni a barátaival, hogy lóg a barátaival akiket amúgy nem is ismertem.. . Mondom ezzel mit kezdjek. Féltékeny és irigy volt. Pont akkor ír, előtte nem is keresett. Nem is foglalkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!