Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ennyire sértőt mondtam?

Ennyire sértőt mondtam?

Figyelt kérdés
Van egy barátom (18/n), akivel összevesztünk egy kicsit. (én 21/F) Szokása, hogy küld ilyen montázsokat a barátnőjével készült képekből, én nem ismerem a lányt, számomra elég közömbös a barátságuk. Ma is küldött egy ilyet, amire csak annyit reagáltam, hogy szexeljenek, nyilván viccből. Ebből kerekedett egy kisebb veszekedés, el akart hordani mindennek, azóta nem is reagál az üzenetekre. Ez most ennyire sértő lenne? A poén és a reakció valahogy nekem nincs egyensúlyban, valamit sejtek a háttérben.

2022. júl. 13. 23:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem is az a legnagyobb baj, amit mondtál, hanem hogy legkisebb mértékben sem vagy képes felfogni, hogy ezt miért nem kellett volna mondanod.

Tudod, nem is azt mondanám, hogy sértő, amit mondtál. Hanem inkább primitív, és szexista. Értem én, hogy fiatal vagy, és állandóan a dugáson jár az eszed... de akkor inkább menj, fizess egy hivatásosnak, és ott perverzkedd ki magad! Mert amúgy az ilyesmi beszólogatás se nem poénos, se nem jópofa, se nem kedves.

Eleve milyen barátság az, ahol ilyen lekezelően beszélsz a másikról? Miért barátkozol akkor vele? (Persze, tudom, mert amúgy dugnád... de ez annyira szánalmas!)

Ő kedves veled, a bizalmasának tart, és megoszt veled olyanokat is, amiket csak a közeli barátainak mutogat meg. Magát ezt a gesztust is illene értékelni, még akkor is, ha maga a képmontázs annyira nem érdekel.

Mindegy, felesleges is ragozni, talál magának értelmesebb havert, aki nem ezen a primitív, szexista szinten van.

2022. júl. 14. 04:10
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Te küldenél fotót apádról-anyádról köztük állva veled és írnák, "szenyában a kocog kancsó":DDD

Nekem nagyon poén, ugye neked is! :DDD

2022. júl. 14. 09:00
 13/25 anonim ***** válasza:
13%
Nyilván gyökér válasz, de az is elég buz1ság hogy ő meg ilyen képeket küld csak úgy. Ki kíváncsi rá? Ő is észrevehetné magát
2022. júl. 14. 09:13
 14/25 A kérdező kommentje:

Én nem sértődnék meg ha ilyeneket mondana nekem valaki, hisz nem szeretnék szexelni a családommal.

11-es, ne analizáld a barátságunkat kiragadott részletek alapján, mert félrevezet. Mitől szexista amit mondtam?

2022. júl. 14. 09:33
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Te biztos örülnél neki, ha a legjobb barátoddal pózolós képre valaki azt írná hogy szopjátok le egymást.

Ha szerinted ezzel nincs semmi baj, akkor gondolom rendszeresen űzitek is, azért hitted hogy a lány is ezt csinálja a barátnőivel.

A másik opció hogy egyszerűen degenerált vagy, azért nem érted hogy ezzel mi a baj 🤷‍♀️

2022. júl. 14. 11:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
15 - sel teljesen egyetértek!
2022. júl. 14. 14:05
 17/25 A kérdező kommentje:
15-ös, az autizmus mely spektrumán helyezkedsz el, hogy nem érted a vicc lényegét, jelentését?
2022. júl. 14. 16:53
 18/25 anonim ***** válasza:

17, te nem veszed észre magad?

Mindenki szembejön veled az autópályán, ugye?

2022. júl. 14. 17:03
 19/25 A kérdező kommentje:
A te logikád alapján: Ha valaki azt mondja nekem, hogy meleg vagyok, és nem foglalkozom vele, vagy nevetek rajta, akkor homoszexuális vagyok. Most ilyen szintű butaságra mit kéne reagálni? Kis látens.
2022. júl. 14. 20:57
 20/25 anonim ***** válasza:

Tegyél meg nekünk valamit!

Amikor anyukád éppen elmenne otthonról, elé toppansz és kérdezd meg, hogy melyik sarokra megy "dolgozni" e pumpaszájjal, mert pár osztálytársad szerint remek "oboa oktató" és mennének belé.

Lássuk, mamid érti e a tréfádat vagy akkorát kapsz, hogy az örökséget is feledheted:DDD

2022. júl. 14. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!