Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan éreztethetem a barátnőm...

Hogyan éreztethetem a barátnőmmel, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Nem szeretném kimondani a "szeretlek" szót. Az olyan...

Hát na :D párunknak szokás mondani :)

Általában olyasmiket mondok neki hogy köszönöm hogy vagy, vagy hogy hálás vagyok érted, jól érzem magad veled stb

Mikor beteg volt megleptem egy "szeretet-csomaggal". Gyümölcsök, vitaminok, tea, ilyesmik. Azt mondta ezt előtte nem tette meg érte senki és örül hogy ilyen barátja van.

Szerintetek ebből rá jön, hogy szeretem és fontos nekem?

Még ő se mondtam nekem eddig, de biztosra veszem, hogy nagyon kedvel.

Esetleg mi lenne még ilyen mondat vagy cselekedet amit nem csak ilyen haveri vagy "jól kijövünk egymással" kapcsolat alatt szoktak csinálni, hanem tényleg olyan "igazbarátos"?

PS: még mielőtt valaki elkezdené, nem nincs köztünk semmi romantikus viszony 😃 kapcsolatban vagyunk mind a ketten.

Bocsi ha hülyén fogalmaztam, de előre is köszi

26L

2022. júl. 11. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ettől jobban nem nagyon.
2022. júl. 11. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktuk mondani egymásnak a barátnőimmel, és nyilván senki nem érti félre, mert tök más a hangsúly
2022. júl. 11. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennél jobban tényleg nem nagyon, de nagyon kedves tőled az a zeretet-csomag dolog, én biztos örülnék, ha ily jó barátnőm lenne :). Esetleg mondd el neki egy hosszas beszélgetésben, hogy mennyit jelent neked ő, és a barátsága is, stb. Sok sikert!
2022. júl. 14. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is elmondom a barátnőimnek hogy szeretem őket, de nem értik félre. Persze mindenki más, de te nagyon jól érezteted ezt vele. Ilyen szeretet csomagot én is készítettem, csak akkor amikor az egyik barátnőm nagyon maga alatt volt. Feldobta a hangulatát. Hogy másik barátnőm se maradjon ki neki is összeválogattam a kedvenceit egy kis csomagban és ő is megkapta ezt csak ő szülinapjára. Egyébként ha nem azt mondom nekik hogy szeretlek akkor ezeket szoktam:

-örülök, hogy ilyen barátnőm van mint te/ti

-köszönöm, hogy vagy/tok nekem

-köszönöm, hogy mindig számíthatok rád/rátok

-remélem még sok évig tudlak kiborítani/titeket a hülyeségeimmel

😄

2022. júl. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!