Miért nem engedi a facebook hogy bejelöljek embereket?
Figyelt kérdés
Azt írja ki “nem lehet jelölést elküldeni, lehet hogy ezt az embert nem ismered. Olyan embereket jelölj ismerősnek, akiket személyesen ismersz, hogy láthasd a frissitéseiket a facebookon”
Miért nem engedi hogy bejelöljek embereket?
Van akit enged van akit nem :/
2022. júl. 8. 13:12
1/5 anonim válasza:
gondolom ez is valami facebook védelem izé ami tele van hibákkal. Azért van ez mert a facebook úgy érzékeli hogy az illetőt nem ismered személyesen ami hülyeség mert honnan tudhatná? valami hülyén megprogramozott védelem ez mondom én.
2/5 anonim válasza:
Ha valaki be állítja, hogy pl csak az ismerősei ismerősei jelölhessék , akkor te nem
Tudod bejelölni, ha nincs közös ismerosotok.
3/5 anonim válasza:
Van olyan beállítás, hogy letilthatja az ember, hogy random emberek jelolgessek. Ilyenkor uzenetet kell küldeni neki és vagy bejelol ő téged vagy sem.
4/5 anonim válasza:
De ha valaki beállítja, akkor egyáltalán nem jelenik meg az "add friend" gomb, mint lehetőség. Mondjuk én ilyet még nem tapasztaltam, én eddig be tudtam jelölni mindenkit.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Be lehet allitani, hogy csak ismerosok ismerosei jelolhessenek.
Ha nincs kozos ismeros, akkor nem tud bejelolni.
Max messengeren irni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!