Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem engedi a facebook...

Miért nem engedi a facebook hogy bejelöljek embereket?

Figyelt kérdés

Azt írja ki “nem lehet jelölést elküldeni, lehet hogy ezt az embert nem ismered. Olyan embereket jelölj ismerősnek, akiket személyesen ismersz, hogy láthasd a frissitéseiket a facebookon”

Miért nem engedi hogy bejelöljek embereket?

Van akit enged van akit nem :/

2022. júl. 8. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
gondolom ez is valami facebook védelem izé ami tele van hibákkal. Azért van ez mert a facebook úgy érzékeli hogy az illetőt nem ismered személyesen ami hülyeség mert honnan tudhatná? valami hülyén megprogramozott védelem ez mondom én.
2022. júl. 8. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki be állítja, hogy pl csak az ismerősei ismerősei jelölhessék , akkor te nem

Tudod bejelölni, ha nincs közös ismerosotok.

2022. júl. 8. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan beállítás, hogy letilthatja az ember, hogy random emberek jelolgessek. Ilyenkor uzenetet kell küldeni neki és vagy bejelol ő téged vagy sem.
2022. júl. 8. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
De ha valaki beállítja, akkor egyáltalán nem jelenik meg az "add friend" gomb, mint lehetőség. Mondjuk én ilyet még nem tapasztaltam, én eddig be tudtam jelölni mindenkit.
2022. júl. 8. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Be lehet allitani, hogy csak ismerosok ismerosei jelolhessenek.

Ha nincs kozos ismeros, akkor nem tud bejelolni.

Max messengeren irni

2022. júl. 8. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!