Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fel millioja van a szamlajan...

Fel millioja van a szamlajan es nem ad kolcson nekem penzt, csak en latom ugy, hogy ez nem baratsag?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan helyzetbe kerultem hogy nincs penzem ,nincs munkam es sajnos penz nelkul még egy gyarba sem tudok elmenni dolgozni mert oda is penz kell a kozlekedeshez meg stb. Elegge zarkozott vagyok, viszont van egy "baratom" , jo csaladbol szarmazik, a fizeteset felre teszi az egeszet honapok ota a szamlajan van lassacskan egy millio van rajta. Tudja, hogy nem tudok még busszal sem be menni a varosba mert nincs penzem, es nem tudok kitol kerni de eszebe sem jutna hogy adni kene ennek a bolondnak egy kis penzt es majd vissza adja.

Hozzafuznem, en nagyon sokszor adtam neki, es en soha nem altam ugy anyagilag mint o, es vissza sem akarta adni soha csak amikor mar 5x szova tettem hogy adja vissza.

Otthon fekszik, a szulei mindent megcsinalnak helyette, 4 oraba dolgozik egy forintot nem kell haza adnia sőt még az apjaek adnak neki koltopenzt ha bulizni megy , eljatsza hogy ő nekem mekkora baratom , de ha szuksegem lenne egy kis anyagi segitsegre nem segit?

5 ezret nem adna nekem ha kernek se. Milyen baratsag ez? En nem birnam ki hogy egy baratom ilyen helyzetben van mint en, es nem segitek neki, es neki eszebe sem jut

Mar nem akarok vele baratkozni , beszelni sem, undorito ember. Nem tudom elmondjam e ezeket neki utoljara vagy csak hagyjam annyiba a dolgot de legszivesebben neki mennék

Szerintetek elmondjam neki befejezesul a dolgokat amikez gondolok rola vagy hagyjam annyiban? Neki van igaza, es nem kell segiteni egy baratnak ilyen helyzetben? Mit gondoltok? Es en tenyleg, hasonlo helyzetben sem volt, de rengetegszer kert penzt es en adtam

2022. júl. 3. 12:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te lány vagy ( 5.hsz ) és ez a barát a te párod vagy ismerős-barát?

Nem mindegy...

Szedd a lábad a munkaügyibe és ott kérj ellátást, ami több lépcsősen létezik...a rászorultsági alapon át a...stb.

2022. júl. 3. 12:52
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem egyszer a testvérem kért kölcsön 200 ezret amit a mai napig nem láttam viszont. Ez volt a tanulópénz. Én se adnék kölcsön senkinek sem ezután még neked se.

Te a barátságra hivatkozva akarsz olyan pénzt amihez semmi közöd. A helyedben azon gondolkodnék el hogy miként jutottál el idáig és miért nincs vésztartalékod.

Javaslom: zogházba beviszed az értékesebb dolgaidat, elmész vérplazmát adni...

2022. júl. 3. 12:57
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

12

Bezzeg H.Ákoskának összedobta a kerületi lakosság a 6 milkót, pedig az a ló micsodáját érdemelné:DDD

2022. júl. 3. 13:00
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
ki az a h ákoska ?
2022. júl. 3. 13:03
 15/29 anonim ***** válasza:
26%

14

Google:

[link]

"Dolgozhasson", mint eddig:DDD

2022. júl. 3. 13:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan verd csak meg, majd testi sértésért lesz egy kis priuszod is, és akkor aztán sehova nem fognak felvenni. De ha neked ez kell...
2022. júl. 3. 13:25
 17/29 anonim ***** válasza:
86%

Mondják, hogy a barátokra lehet anyagilag számítani.

De a barátságba nem szabad belekeverni a pénzt!

2022. júl. 3. 13:55
 18/29 anonim ***** válasza:
83%
Ha a legjobb barátom ennyire számító lenne, adnék neki pénzt és egy életre elkerülném!
2022. júl. 3. 13:57
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja verd meg mert nem ad a saját pénzéből. Te sem magyar ember vagy mi?? Miért lenne kötelessége adni?? Ne másoktól várd a csodát. Erre van eszed, inkább szedj fel valami öreg pénzes palit. Meg lesz oldva az életed.
2022. júl. 3. 14:52
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
500 ezer amúgy ló fasz pénz, én sem osztogatnám.
2022. júl. 3. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!