Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lenne itt a helyes döntés?

Mi lenne itt a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Előre is bocsi ha kicsit értelmetlenül írom le csak már elég fáradt vagyok.

Szóval van egy barátom aki egy ideje vagdossa magát. Ma este azt írta hogy megpróbálta felvágni az ereit. Eddig próbáltam segíteni neki, de nem szoltam senkinek a dologról de most úgy érzem kéne. A szüleit nem ismerem/nincs meg az elérhetőségük ezért gondoltam az ofőmnek szólni (az oszt tarsam az illető). Tudom nem kéne a tanárokat zaklatni nyári szünetben de nem tudom ki másnak írhatnék. Viszont a barátom nem akarja hogy szóljak bárkinek is. Félek ha írok az ofőnek akkor megutál/véget ér a barátságunk. Érzem hogy a helyes döntés az lenne ha írnék valakinek, de nem tudom magam rávenni, mert nem akarom "elárulni" őt. Mit kéne itt tennem? Nem akarom elveszíteni a barátom...

2022. júl. 1. 01:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal tudod megmenteni a barátod életét, ha orvoshoz juttatod, mert segítségre van szüksége. Ez erősíteni fogja a barátságotokat.
2022. júl. 5. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!