Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőmnek vagy nekem van igaza?

Barátnőmnek vagy nekem van igaza?

Figyelt kérdés
Anyám jött értem az edzésre és most barátnőm is jött velünk. Munkából jött autóval és úgy volt hogy a barátnőm nálunk marad pár órát és utána jönnek érte. Van egy gyerek az osztályban, egy fiú, aki mindennek nekimegy és fellöki a dolgokat és mi mindig nevetünk ilyenkor. Na mindegy, ő is velünk jár az edzésre és az edzésen csinált valami nagyon vicceset és ezt elmeséltük anyámnak aztán eszembe jutott valami amit az osztályban csinált ez a fiú és a barátnőm pont hiányzott akkor, szóval elmeséltem neki amíg a bejárati ajtóhoz mentünk. Mindegy annyi volt hogy dolgozatot írtunk és már mindenki végzett amikor a fiú feldöntötte az asztalán az üveget ami nem is volt becsavarozva rendesen. A padtársa meg az ő kész dolgozata is teljesen elázott, úgyhogy újra kellett írniuk. Ráadásul a padról lefolyt a víz és a táskájukra is ráment és a padló is úszott a vízben. Anyám elejtette a lakáskulcsot. Azonnal odanéztünk rá ő meg mondta nekem, hogy maradjak csendben. Felvette a kulcsot a földről, kinyitotta az ajtót és elrohant. Mondta nekem a barátnőm nevetve hogy úgy tűnik anyámnak már nagyon kellett pisilnie én meg mondtam hogy nem nagy dolog, mert minden nap így ér haza, mert messze van a munkahelye. Erre barátnőm elcsodálkozott hogy hogyan lehetek ilyen szemét hogy direkt a vízről beszélek amikor tudom, hogy anyámnak pisilnie kell. Mondtam, hogy mindig amikor jön értem, akkor szól és most nem szólt, tehát én úgy vettem, hogy nem kellett neki. Mondta hogy ha nem szólt akkor is tudnom ellett volna mert ha minden nap pisilnie kell akkor most is pisilnie kell, mert ez magától értetődő, de szerintem ez nem így van. Erre mondta hogy akkor nem vagyok túl okos. Kinek van igaza? A barátnőmnek vagy nekem?
2022. jún. 19. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Wtf...??
2022. jún. 19. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
8evesek vagytok?
2022. jún. 19. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Óvoda
2022. jún. 19. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnődnek, amúgy meg mindketten ovis szinten vagytok.
2022. jún. 19. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátnődnek.

Viszont nagyon látszik, hogy már itt a nyári szünet..

2022. jún. 19. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én össze se tudom kapcsolni.

Ha jól értem, a nőre azért jött rá a pisilhetnék, mert a lánya egy elázott papírlapról beszélt?

Mert ha jól olvasom, elejtette a lakáskulcsát és rászólt a kölykére, amiből "logikusan" az következik, hogy pisilnie kellett. 🤔

Aztán leteremti a barátnője, hogy minek beszél a vízről, ha pisilnie kell az anyukának... de egy elázott lapról hogyan lehet a pisilésre asszociálni?

2022. jún. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!