Milyen gyakran talàlkoztok a baràtaitokkal és milyen gyakran igénylitek a talàlkozàst?
Valakivel együtt élek, szóval szinte mindennap, van akivel 2-3 hetente, van akivel 2-3 havonta, illetve ott vannak a magyarországi barátaim, akikkel évente csak kétszer (de akkor egy hét alatt akár többször is), mert külföldön élek. Illetve van akivel ennél is ritkábban.
Alapvetően elvagyok így, mert valakivel mindig lehet találkozni. Egy-két magyar barátom azért van, akivel szívesebben találkoznék sokkal sűrűbben is.
Nekem a legjobb barátom,akiért rengeteget tettem minden téren, amikor két éve párkapcsolata lett, nagy ívben tojt rám és ez tart a mai napig.
Beképzelt lett,pökhendi és munka mellett csak a párja a fő.Akivel mellesleg átlag két havonta szakítanak és újrakezdik.
Fél éve nem találkoztunk élőben,már csak írogatunk -néha. Szomorú vagyok,mert nem így gondoltam.Még annyit,hogy eddig is csak akkor lehetett találkozni,dumálni,ha a párja dolgozott,vagy nem volt a városban. Nem is ismerem személyesen,de nem is vágyom rá.
Nem hittem,hogy egy embernek ennyire lehet blokkolni az agyát,vagy ennyire kisajátítani..:(
Ezt sajnos átérzem, én is átéltem már hasonlót 1-2 emberrel, akiket azelőtt nagyon jó barátaimnak hittem...
3 közeli barátom van, akik közül eggyel gimis ballagás óta, 2 éve, egyszer sem találkoztam. A másik két lánnyal évente 2-3 alkalom jön össze nagyon maximum, azok is csak nyáron.
Nekem inkább arra lenne igényem, hogy havonta összeüljünk kicsit, programokat szervezzünk közösen, ha nem sűrűbben. Egyikük sajnos elég passzív tud lenni, míg a többiekhez szinte úgy kell időpontot kérni.
(örülök annak, hogy ilyen aktív közösségi életük van, nem erről van szó, csak ilyenkor szembesülök az enyém hiányával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!