Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a fontossági sorrendje az...

Mi a fontossági sorrendje az életben alábbiaknak? Részletek a megjegyzések rovatban

Figyelt kérdés

Tanulás és munka

Családtagok

Párkapcsolat

Barátok és ismerősök

Pihenés és szórakozás

2022. jún. 18. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

#5 És ez miben lesz jobb, hogy feltetted a kérdést?

Egyébként az, hogy van egy sorrend, nem azt jelenti, hogy a lejjebb levő dolog már egyáltalán nem is fontos.

2022. jún. 18. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
8: nekem meg a barátaim a középiskolában megismertek. Egyetemről nem maradt meg senki.
2022. jún. 18. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

Részemről első helyen a szeretteim vannak (édesanyám, fontosabb barátaim, párom), akik tisztelnek, ezért nem állítanak választás elé és nem is várják el, hogy a munkám és a tanulmányaim rovására menjen a velük töltött idő, így gyakorlatilag két első helyezett van. De ha bármi baj lenne, mindent eldobnék és rohannék hozzájuk segíteni. Illetve nem mennék munkaügyben külföldre, mert fontosabbak a szeretteim annál. Viszont a hétköznapokat tekintve azt tartom fontosnak az életemben, aki fontosnak tartja a dolgaimat, ezért nem akar elgáncsolni az életem építésében, szóval ez egy kicsit oda-vissza dolog.

Utána jön a sport. Rendszeresség nélkül semmi értelme az ilyesminek, ez előrébbvaló, mint a pillanatnyi örömök.

Aztán a szórakozás. Ebbe beletartozik az is, amikor a barátaimmal szórakozok. Szóval ilyen szempontból előrébbvaló a kötelesség minden formája, de szerintem ez érthető.

És utolsó helyen van a család. Igazából minden fontosabb a családomnál, rühellem őket, nem fontosak számomra. Kivéve anyámat, de őt a szeretteim között tartom számon, nem mezei családtagként.

2022. jún. 18. 19:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálam a fontossági sorrend:

1. Tanulás és munka

2. Pihenés és szórakozás

3. Barátok és ismerősök

4. Családtagok

5. Párkapcsolat

Munka nélkül nem tud megélni az ember, ezért az a legfontosabb.

Mivel én nagyon ritkán vágyom társaságra, a hobbijaimat és a szórakozást sokkal fontosabbnak tartom, mint az ismerőseimet.

A családommal nagyon rossz a kapcsolatom, ezért ők nekem nem fontosak. Tudom, hogy nem szép dolog ezt leírni, de attól még így van.

Párkapcsolatom nincs és nem is hiányzik még a hátam közepére sem, hogy legyen.

Egyébként a munka után a sportot tartom a legfontosabb dolognak, de az nem szerepelt az itteni felsorolásban.

Egyénfüggő, hogy ki mit mennyire tart fontosnak.

2022. aug. 3. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!