Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy éljem túl a sulit?

Hogy éljem túl a sulit?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy kamu, mert nyári szünet van, annak leírom, hogy én nem Magyarországon élek, így az iskola nekünk tovább tart.

Másodikos vagyok a gimnáziumban és egyre rosszabbul érzem magam.

Még elsőben volt egy lány, akivel jóban, lettem, de aztán jöttek a lezárások, így nem tudtam vele jobbban összebarátkozni. Másodikos lettem és reménykedtem benne, hogy most másképp lesz. Egészen így volt 3 hónapig. Aztán elkezdett mással barátkozni. Ezzel nincs is semmi baj, hisz nekem is vannak iskolán kívüli barátaim, de most már minden szünetet azzal 2-3 lánnyal tölt, velem meg alig beszél. Úgy tűnik, hogy velük jobban elvan, mert sokszor nevetnek valamin. Gondoltam már rá, hogy odamenjek hozzájuk, de az az érzésem, hogy ők nem kedvelnek engem.

Tudom részben az én hibám, hogy nem nyitok mások felé, de már második évvégére megvannak a klikkek és én mindenhonnan kilógnék.

Vannak barátaim. Alapiskolában, két barátot szereztem akikre mai napig számíthatok, de rossz érzés látni, hogy barátnőm mennyi barátra tett szert a sulijából, miközben én egyedül ülök egész nap.

Mit tegyek? Hogyan bírjam ki au utolsó két évet?

2022. jún. 17. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozz sulin kívül, nekem is ez sikerült.
2022. jún. 17. 14:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre a lehetőségre. Nekem sulin kívül van két legjobb barátnőm, de mivel foglaljam le magam napközben?
2022. jún. 17. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Ez nagy trauma. Nekem sem voltak barátaim, a suliban. De túl életm. Le érettségiztem. Tényleg az a leg jobb ha az iskolán kívül próbálsz meg barátokat szerezni. Nem tudom van-e lehetőséged, diszkóba, vagy egyéb szórakozó helyekre elmenni. Ez fűgg attól is hogy hol élsz? Városban vagy faluban vagy esetleg tanyasi világban. Mert városokban több a lehetőség az ismerkedésre. Esetleg van valami hobbid is? Mert esetleg hobbid is össze hozhat valakivel. És igen, sok europai országban, június végéig tart egy adott tanév, és a következő tanév már legtöbbször már augusztus közepén el kezdődik. Ezt az egyet én is tapasztaltam.
2022. jún. 17. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Nálunk a tanév szept 2-án kezdődik.

Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Néha szoktam görkorizni is. Szabadidőmben szívesen nézek animéket is.

2022. jún. 17. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Szegény. Suliba kell járni, de sajnállak.
2022. jún. 17. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Érdekes a kérdésemet visszaolvasni fél évvel később.

Mikor a kérdést kiírta , akkor eléggé magam alatt voltam.

Azóta jobban vagyok és habár nem lettek barátaim az osztályban, de 1-2 emberrel beszélgetek napközben.

2023. jan. 13. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!