Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bunkóság ha csak jó éjt...

Bunkóság ha csak jó éjt kívánok és úgy lépek le?

Figyelt kérdés

Szinte minden este szoktam beszélgetni egy barátommal és ha épp nincs kedvünk egymáshoz, mert fáradtak vagyunk vagy van valami más dolgunk akkor is jó éjt szoktunk kívánni egymásnak.

Sokszor amikor így egyikünk írja, hogy túl fáradt vagy holnap korán kell akkor is pár szót szoktunk váltani de ma nem akartam feltartani ha már írta hogy fáradt és egyből csak elköszöntem. Ez bunkóság szerintetek? Mert kicsit olyan fura volt, de közben meg ha írja hogy fáradt akkor nem látom értelmét hogy tovább húzzam az időt ha nincs is kedve dumálni.

2022. jún. 13. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

nekem furcsakicsit lerázós;miuntha nem is lett volna kedved vele beszélgetni,s zóval szerintem egy kicsit az. Írhattad volna szerintem pl ,,Jó, akkor megyek [most ] én is . Jó éjszakát.

vagy pl szép álmokat, vagy akár mind a kettő 1xre,és akár még a végére egy szivecske

2022. jún. 13. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Várjatok, kitalálom: a kérdező és az első válaszoló is lány. :)

Fiú válasz: nem bunkóság. Ha aludni akarsz, jó éjszakát kívánsz, és kész.

A kérdés fiú változatban meg nem is létezik.

2022. jún. 14. 00:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettes: az ilyenek miatt szeretnék néha férfi lenni, esküszöm :( :( Mi nők sajnos botrányosan szarrá tehetjük az életet minden piszlicsáré dolog miatt...
2022. jún. 14. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem az.
2022. jún. 14. 18:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Most ahhoz képest ma nem ír. :D De igazából melózik szóval lehet majd csak fog később, pedig ma rá akartam kérdezni, hogy ő mennyire élte ezt úgy meg mintha szartam volna a fejére.
2022. jún. 14. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
há' küldd el neki azt' majd megírja,ha ráér:)
2022. jún. 14. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Most mennem kell bocsi, jó éjszakát.

Ahh de mára elfáradtam így alszom. Jó éjt.

Na de vigyázz magadra, holnap beszélünk. Jó éjszakát

2022. jún. 15. 06:09
 8/8 anonim ***** válasza:
oztán mojd írjad mög, hogy mit böszíltötök. amúgy mutasd meg neki ezt a kérdést, hogy aztán bűntudatod támadt. És kérjél tőle bocsánatot, ha ez még nem történt meg; hogyha megbántottad volna, azesetben , írjad így nyugodtan, hogy ha megbántottalak volna, akkor bocsi azesetben.
2022. jún. 15. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!