Ha boldog karácsonyt kívánok facebookon egy jó ismerősömnek de nem is reagál rá az bunkóság, nem?
Ne foglalkozz ilyesmivel, a facebook arra jó, hogy a maradék ismerősöd is a legnagyobb ellenséged legyen.
Gondolj arra, lehet, vacak a számítógépe, lassú, nem vette észre, meg volt nyitva 32 ablak, vagy egyszerűen csak nem nagyon tudja kezelni a technikát.
mindig fogom a fejem az ilyen marhaktol mint a kerdezo.
Miert gondolod hogy mindenki a facebookon tolti az eletet. Ezer es egy oka lehet hogy miert nem valaszolt, nagy valoszinuseggel eszre sem vette, de lehet hogy egyszeuren nem akar a facebookon irogatni.
Én pont leszarom ki mit ír facebookon.
Attól meg kifejezetten agyvérzést kapok, mikor elvárják hogy azonnal ugorjak az üzeneteikre, meg ezt a "láttam hogy elérhető voltál"...nem b..meg nem voltam :D Az hogy fellépek facebookra 2 percre, 5 percre, útközben, munkában, ebéd szünetben, az nem jelenti azt hogy bármennyi kedvem van az üzeneteket nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!