Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baratkoznatok vele tovabbra...

Baratkoznatok vele tovabbra is, illetve ha nem, akkor hogyan zarnatok le?

Figyelt kérdés

Nincsenek barataim, es nem is nagyon voltak soha. Egy haverom volt altalanosban, akivel a kozepiskola elso 1-2 eveben meg tartottuk a kapcsolatot, de aztan lezartam reszemrol a dolgot, mert olyat tett, amit en nem tudtam megbocsatani, eletem legkellemetlenebb videojat tovabbkuldte masoknak rohogesre. Meg eleg sokszor szamonkert, kritizalt regebben.

Fel eve meglatott az utcan, es azota ujra beszelunk, de nekem kezd sok lenni, nem szivesen beszelek vele, nem szeretem. Gyerekes, onzo, es szeret lejaratni masok elott. Lanyokat jelolgetett a facebookon a nevemben amikor nalam volt, felvett rolam gaz videokat es kitette snapchatre... Aztan mindenbe beleszolt az eletemben, ha valami dontest hozok arra folyamatosan negativan reagal, mar semmit se merek neki mondani, mert gyomorgorcsom lesz. Utoljara megint eljatszotta, hogy egy baratjanak elkuldott rolam egy gaz videot, amit direkt kertem, h ne mutasson meg senkinek, es sunyiba meg is tovabitotta egy eleg degradalo emoji kisereteben. (Arrol mar ne is beszeljunk, hogy szuzfaszunak, meg hasonloknak nevez a baratainak a hatam mogott...) Jol mutatja a jellemet, hogy miutan emiatt nem nagyon kerestem, eleg durva uzeneteket kaptam tole. De ezt mar az elejen is eljatszotta amugy, amikor csak 1-2 hete beszeltunk, es nem irtam neki eleg surun, akkor kieroszakoskodta szamonkeresekkel, hogy gyakrabban valaszoljak neki...

Emelett amugy nem is nagyon van kozos temank, mert sokkal "egyszerubb" ember, mint en. Viszont mellette szol, hogy a munkakeresesbe segitett, meg alapesetben szokott normalis is lenni. De az onzosege miatt mar sokszor kellett olyat csinalnom, amit nem akartam, sokszor alazott mar meg masok elott,stb...

Szoval tartanatok vele tovabbra is a kapcsolatot, vagy inkabb nem?

2022. jún. 12. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Egyertelmuen: nem.
2022. jún. 13. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Ne barátkozz vele!

Mondjuk, hogy a jó cselekedetei kiegyenlítik a rosszat és lekophat.

Keress rendes barátokat.

2022. jún. 13. 05:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szakítsd meg a kapcsolatot és a továbbiakban ne készíts olyan videókat, amelyekkel mások le tudnak járatni.
2022. jún. 13. 10:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem en keszitettem. Marmint a legelsot. Konkretan megvertek kozepiskolaban, ami eleg megalazo volt, majd errol egy video elkezdett a diakok kozott terjedni. En hulye meg elkuldtem neki. :/
2022. jún. 13. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne keresd a társaságát.

Nincs is miről beszélgetnetek, plusz egy éretlen személyiség, szerintem hanyagold.

Így konkrétan nem feltétlenül kell lezárni. Majd elhal magától.

2022. jún. 13. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!