Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egész baráti társaságom...

Az egész baráti társaságom elől eltitkoltam, hogy annó megbuktam az egyetemen. Hogyan másszak ki ebből? Hogy reagálnátok, ha megtudnátok hogy egy barátotok hazudott ilyesmiben?

Figyelt kérdés
Szóval egy nagyon nehéz szakon tanulok, ahova nem elsőre és nem könnyen kerültem be. Amikor még nem vettek fel azt is nagy szégyenként éltem meg és nagyon nehéz volt elmondanom. Frusztrált, hogy ezt mindenki tudja rólam. Emellett volt egy barátom is aki azt mondta szerinte nem lennék képes elvégezni ezt az egyetemet. Ezek után amikor már bekerültem első évben megbuktam. Úgy döntöttem hogy nem adom fel, de azt is eldöntöttem hogy ezt most nem fogom elmondani mindenkinek és a baráti társaságomban azt hazudtam, hogy sikerült az összes vizsgám és átmentem. Ezután szerencsére már vettem az akadályokat és most jutottam el odáig hogy már csak két évem van hátra, viszont mindenki azt hiszi hogy jövőre végzek, úgyhogy elég nagy szarban vagyok...

2022. jún. 8. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akik támogatás helyett ennyire visszahúznak, azok nem a barátaid. Ez abból is látszik, hogy nem mertél nekik igazat mondani, mert kínosnak érezted. Ha valóban a barátaid lennének bátran igazat mondtál volna nekik. Ha megtudnám, hogy valaki hazudott nekem, akkor nagyon megharagudnék rá és dühömben megszakítanám vele a kapcsolatot. Sajnos volt ilyen tapasztalatom. Hazudni jellemtelenség és ezen semmi sem változtat. Úgy értem mindegy, hogy valaki miért hazudik.
2022. jún. 24. 10:04
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Simán überelni tudom ezt a sztorit xd.

Én szüleimnek hazudtam a csúszásokról.

Galyra ment a kapcsolat velük e miatt.

Muszáj volt be vallani nem volt már akkor fedő sztori.

Én hibás voltam hogy hazudtam. Ők viszont teljesen rám gyógyultak minden számonkérésről és annak eredményéről tudni akartak engem ez megőrített. Ezért hazudtam hogy nyugton legyek hahgyva.

Szerintem ha tudod most azt hazudni hogy most nem sikerült valami akkor ok.

De szerintem nyugodtan el is mondható ez a haveroknak nem érdekli őket csak azt a pár kisebbségi komplexusos barmot aki ebbe élvez neki meg legalább jobb lesz a napja le kell sz* az egészet.

2022. júl. 4. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A hazugság nem szép dolog, de ebben az esetben inkább az a kérdés, mit keresel ilyen " támogató barátok " mellett. Amúgy senkinek nem tartozol magyarázattal !
2022. júl. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!