Igen, a Deákon kint álló 11 ember az a teljes fiatalság.
2021. ápr. 30. 22:02
2/16 anonim válasza:
Így jár az, aki a Deákról akar felszedni valakit 🤷♀️
2021. ápr. 30. 22:11
3/16 anonim válasza:
Hány éves tetszik lenni?
2021. ápr. 30. 22:12
4/16 anonim válasza:
Sokszor én is ezt érzem, ha idegeneket látok. Viszont, 29 éves vagyok, 13 éve a férjemmel, 3 szép gyermeket nevelünk, szeretjük egymást. A barátnőim szinten hosszútávú, boldog kapcsolatban/házasságban élnek. A tesóim 17-24 éves kor között vannak 4-en, ők is nyugodtak, a legnagyobb “kihágása” a nagyobbik öcsémnek, hogy szeret éjszaka elektromos rolleren közlekedni. 😄 szóval értem, amiről beszélsz, én is látok olyanokat, amin leesik az állam, de messze nem ez az átlag. Csak ők hangosabbak, így őket vesszük észre.
2021. ápr. 30. 22:22
5/16 anonim válasza:
Ezek a fiatalok
1967
Szerintem márt az őskorban is mondták, hogy ezek a mai fiatalok már dárdát sem tudnak normálisan hegyezni, csak a buggyant gyümölcslé fogy. Mi lesz így, kihal az ősemberség.
2021. ápr. 30. 22:27
6/16 anonim válasza:
A Népszínház utcában jártál már? 😂
2021. ápr. 30. 22:29
7/16 anonim válasza:
Úgy beszélsz mintha nem a te generációd vagy a feljebbiek nevelték volna ki a mostani fiatalokat. Tulajdonképpen a saját generációd munkáját szaroztad le most.
Amúgy meg nem teljesen értem, odamész egy bulihelyre és csodálkozol, hogy nem kvantumfizikát olvasnak a sötétben a fa alatt?
Ha minden fiatal ott van, akkor elég zsúfolt lehet a közeg, ez igen.
Amúgy meg az ilyen 60 pluszos korosztálytól szoktam hallgatni néha, hogy milyen lealjasodások mentek fiatalkorukban, egy szemmel se jobb, mint ma.
2021. ápr. 30. 22:30
8/16 anonim válasza:
A Deák tele van kb. a sleppel. Az a gyűjtőhelyük.
2021. ápr. 30. 23:16
9/16 anonim válasza:
Mi alapján ítélkezel? Tán tökéletes vagy? Kétlem.
2021. máj. 1. 00:17
10/16 anonim válasza:
"Csak én érzem azt h az egész fiatalság a velejéig romlott?" Nem, kérdező, dehogy! Biztosan léteznek más bolondok is rajtad kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!