Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én érzem azt h az egész...

Csak én érzem azt h az egész fiatalság a velejéig romlott?

Figyelt kérdés

De ez igaz a 25-30 éves felnőttekre is.

Kimegyek a Deákra és azt látom, hogy a faszik bűnözőknek adják elő magukat, arcoskodnak mindenkivel igazi szarháziak.

A csajok nagyrésze pedig prostituáltnak van öltözve és teljesen levan aljasodva.

Halál komolyan évről évre esik a színvonal, vagy csak én érzem így?

2021. ápr. 30. 22:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Igen, a Deákon kint álló 11 ember az a teljes fiatalság.
2021. ápr. 30. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Így jár az, aki a Deákról akar felszedni valakit 🤷‍♀️
2021. ápr. 30. 22:11
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Hány éves tetszik lenni?
2021. ápr. 30. 22:12
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Sokszor én is ezt érzem, ha idegeneket látok. Viszont, 29 éves vagyok, 13 éve a férjemmel, 3 szép gyermeket nevelünk, szeretjük egymást. A barátnőim szinten hosszútávú, boldog kapcsolatban/házasságban élnek. A tesóim 17-24 éves kor között vannak 4-en, ők is nyugodtak, a legnagyobb “kihágása” a nagyobbik öcsémnek, hogy szeret éjszaka elektromos rolleren közlekedni. 😄 szóval értem, amiről beszélsz, én is látok olyanokat, amin leesik az állam, de messze nem ez az átlag. Csak ők hangosabbak, így őket vesszük észre.
2021. ápr. 30. 22:22
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Ezek a fiatalok

1967

Szerintem márt az őskorban is mondták, hogy ezek a mai fiatalok már dárdát sem tudnak normálisan hegyezni, csak a buggyant gyümölcslé fogy. Mi lesz így, kihal az ősemberség.

2021. ápr. 30. 22:27
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
A Népszínház utcában jártál már? 😂
2021. ápr. 30. 22:29
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Úgy beszélsz mintha nem a te generációd vagy a feljebbiek nevelték volna ki a mostani fiatalokat. Tulajdonképpen a saját generációd munkáját szaroztad le most.

Amúgy meg nem teljesen értem, odamész egy bulihelyre és csodálkozol, hogy nem kvantumfizikát olvasnak a sötétben a fa alatt?

Ha minden fiatal ott van, akkor elég zsúfolt lehet a közeg, ez igen.

Amúgy meg az ilyen 60 pluszos korosztálytól szoktam hallgatni néha, hogy milyen lealjasodások mentek fiatalkorukban, egy szemmel se jobb, mint ma.

2021. ápr. 30. 22:30
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
A Deák tele van kb. a sleppel. Az a gyűjtőhelyük.
2021. ápr. 30. 23:16
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Mi alapján ítélkezel? Tán tökéletes vagy? Kétlem.
2021. máj. 1. 00:17
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
"Csak én érzem azt h az egész fiatalság a velejéig romlott?" Nem, kérdező, dehogy! Biztosan léteznek más bolondok is rajtad kívül.
2021. máj. 1. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!