Csak én érzem azt h az egész fiatalság a velejéig romlott?
De ez igaz a 25-30 éves felnőttekre is.
Kimegyek a Deákra és azt látom, hogy a faszik bűnözőknek adják elő magukat, arcoskodnak mindenkivel igazi szarháziak.
A csajok nagyrésze pedig prostituáltnak van öltözve és teljesen levan aljasodva.
Halál komolyan évről évre esik a színvonal, vagy csak én érzem így?
Most azért, mert bulizni így öltöznek fel? És? Menjen gumicsizmában, a csajok meg nyakig beöltözve?
Ez a bezzeg régen tényleg az öregekre jellemző. Ők már elfejtették, hogy miket csináltak fiatalon.
42 vagyok. Mikor mi voltunk tizen-huszonévesek, pont így megvolt egy hangos kisebbség. De ha rákeresel, hogy hippy, fesztivál, Hair, és társaik, akkor pár fotót elnézve megállapíthatod, hogy nagymama idejében is volt olyan, aki...
Meg minden generációban vannak olyan pasik, akiknek az a legnagyobb ku.rva az, aki vele nem fekszik le.
Az ókori görögök óta ezt érzik az öregek.
Pedig hát voltak azóta más nagy civilizációk is. Lehet, hogy nem csak a fiatalokkal van a probléma.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!