Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én érzem azt h az egész...

Csak én érzem azt h az egész fiatalság a velejéig romlott?

Figyelt kérdés

De ez igaz a 25-30 éves felnőttekre is.

Kimegyek a Deákra és azt látom, hogy a faszik bűnözőknek adják elő magukat, arcoskodnak mindenkivel igazi szarháziak.

A csajok nagyrésze pedig prostituáltnak van öltözve és teljesen levan aljasodva.

Halál komolyan évről évre esik a színvonal, vagy csak én érzem így?

2021. ápr. 30. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Most azért, mert bulizni így öltöznek fel? És? Menjen gumicsizmában, a csajok meg nyakig beöltözve?

Ez a bezzeg régen tényleg az öregekre jellemző. Ők már elfejtették, hogy miket csináltak fiatalon.

42 vagyok. Mikor mi voltunk tizen-huszonévesek, pont így megvolt egy hangos kisebbség. De ha rákeresel, hogy hippy, fesztivál, Hair, és társaik, akkor pár fotót elnézve megállapíthatod, hogy nagymama idejében is volt olyan, aki...

Meg minden generációban vannak olyan pasik, akiknek az a legnagyobb ku.rva az, aki vele nem fekszik le.

2021. máj. 1. 07:00
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Van benne igazság.
2021. máj. 1. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Igen, csak te érzed így kérdező. A jó emberek nem ítélnek el egész generációkat az alapján, hogy mit látnak a Deákon. :D
2021. máj. 1. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
az veled a baj, hogy fél másodperc alatt elítélsz embereket, miután egy pillanatot láttál az életéből. jó, kihívóan öltözködik, de melyik korban melyik fiatal nő nem öltözött kihívóan a középkor óta, de amúgy különben mit tudsz róla? lehet, hogy kilábalva egy pszichés betegségből önsegítő csoportot vezet, lehet, hogy délutánonként ő korrepetálja a kölyködet egy alapítványnál, lehet hogy ő az, aki nem tanult tovább, hanem segített az anyjának felnevelni a három fiatalabb testvérét, miután az apjuk lelépett? de persze ez mind nem számít, sőt eszünkbe sem jut, mert hétvégén elment kikapcsolódni a haverjaival, úgyhogy innentől rettenetes ember, szerintem kövezzük is meg.
2021. máj. 1. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Az ókori görögök óta ezt érzik az öregek.

Pedig hát voltak azóta más nagy civilizációk is. Lehet, hogy nem csak a fiatalokkal van a probléma.

F

2021. máj. 1. 10:50
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
A fiatalok azzá válnak, amivé formálja őket a közvetlen környezet. Nem sportszerű egyoldalúan mutogatni egy korosztályra, amelyiknek a nevelését egy másik rontotta el. Ha foglalkozol egy fiatallal, tartalmassá, hasznossá teszed a fiatal korát, akkor - többnyire - egy értelmes, normális, a társadalom számára hasznos ember válik belőle. De akinek az anyu/apu a "karrierépítés" zászlaja alatt a nyakába akasztott lakáskulccsal a sorsára hagyta, az egy saját értékrend mentén fejlődött felnőtté, ahol úgyszintén az akkor éppen fellelt környezet alakította az érintett fiatal jellemét, értékrendjét. Nem kell és nincs is mit csodálkozni ezeknek a tényeknek az ismeretében.
2021. máj. 1. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!