Szerintetek mi lehet a gond? Van egy ismerösöm, akivel már évek óta tart a barátság, de most miért haragudott meg rám hírtelen?
Figyelt kérdés
Lett volna vele , és a feleségemmel tegnap közös programunk, strandolás. Minden rendben volt, le is egyeztettük a találkát másnapra. Aztán az történt, hogy másnap reggel eltűnt. Törölt mindkettőnket a facebookról, mint ismerőst, rá írtam, hogy mi történt, de semmit nem válaszolt azóta, csak el olvasta az írt facebook üzeneteimet. Le volt előre egyeztetve minden, előző este még azt mondta, hogy másnap reggel találkozunk. Egy hétre rá megyünk haza vidékre, mondtuk is neki, hogy akkor nem jó. Ő pont akkor jön abba a városba, ahol lakunk, amikor mi vidékre megyünk. Ezért beszéltük meg most egy héttel korábbra, de ő nem jött el, és nem is írt azóta semmi választ.2022. jún. 6. 00:49
1/9 A kérdező kommentje:
Ideges vagyok, mert nem adtam semmi okot neki, hogy ezt tegye velem, velünk.
2022. jún. 6. 00:50
2/9 anonim válasza:
Ez miért párkapcsolati kérdés, hármas szexre készültetek?
3/9 A kérdező kommentje:
közös strandolásra készültünk
2022. jún. 6. 01:31
4/9 anonim válasza:
Akkor eltévedtél a kategóriákban!
Ha ő nem válaszol keresd meg a szeretteit, barátait, ha ok nélkül ilyesmit csinál, az aggodalomra ad okot, lehet kárt akar tenni magában.
5/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam érdeklődni, de semmi érdemleges válasz még nem érkezett ezzel kapcsolatban.
2022. jún. 6. 01:45
6/9 anonim válasza:
Férfi vagy nő?
Más módon nincs kontaktotok vele? Vezetékes telefon? E-mail?...
Másik telefonszám?
Rokon?
7/9 anonim válasza:
Elég fura, lehet van valami mentális baja amről nem tudtál. A feleséget nem lehet megkérdezni mi történt?
8/9 anonim válasza:
Nem a feleséged írhatott neki valamit?
9/9 A kérdező kommentje:
Férfi az illető, és nem rokonról van szó, mintírtam, feleségemmel közös barátunk.
2022. jún. 11. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!