Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez alapján bejöhetek neki,...

Ez alapján bejöhetek neki, vagy csak barátként tekint rám? L

Figyelt kérdés

Egyidősek vagyunk a sráccal, neki még nem volt barátnője, és valamennyire úgy vettem észre önbizalomhiányos is ilyen téren. Egyébként nem akarok egoistának tűnni, de csinosnak tartom magam, általában tetszeni szoktam a férfiaknak, ès könnyen észre is veszem, de nála nehéz megmondani😄😄

De kisebb baráti társaságban például ha beszél valamiről, általában felém fordulva, a szemembe nézve mesél. Sokat mosolygunk egymásra, sok a szemkontaktus. stb. Vagy ez csak szimpátiát jelent?

2022. máj. 29. 08:20
 1/4 anonim válasza:
52%

Ennyi alapján sima szimpátia, pláne ha nem érzel semmi komolyabb érdeklődést.

Abból amit leírtál, neked tetszik, de nem akarsz lépni, amit még meg is értek. Szimpla barát.

2022. máj. 29. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszed kozben ez a normalis, de mondjuk csak ugy mosolyogni, ha nem a hentesfiu, es nem cuki kisgyerek vagy, akkor azert tetszes jele inkabb.
2022. máj. 29. 08:45
 3/4 A kérdező kommentje:
De ugy ertem, hogy nem csak nekem mondja, hanem mindenkinek, csak ram nez kozben.
2022. máj. 29. 08:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Ilyen 80%-ban
2022. máj. 29. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!