Ez alapján bejöhetek neki, vagy csak barátként tekint rám? L
Figyelt kérdés
Egyidősek vagyunk a sráccal, neki még nem volt barátnője, és valamennyire úgy vettem észre önbizalomhiányos is ilyen téren. Egyébként nem akarok egoistának tűnni, de csinosnak tartom magam, általában tetszeni szoktam a férfiaknak, ès könnyen észre is veszem, de nála nehéz megmondani😄😄
De kisebb baráti társaságban például ha beszél valamiről, általában felém fordulva, a szemembe nézve mesél. Sokat mosolygunk egymásra, sok a szemkontaktus. stb. Vagy ez csak szimpátiát jelent?
2022. máj. 29. 08:20
1/4 anonim válasza:
Ennyi alapján sima szimpátia, pláne ha nem érzel semmi komolyabb érdeklődést.
Abból amit leírtál, neked tetszik, de nem akarsz lépni, amit még meg is értek. Szimpla barát.
2/4 anonim válasza:
Beszed kozben ez a normalis, de mondjuk csak ugy mosolyogni, ha nem a hentesfiu, es nem cuki kisgyerek vagy, akkor azert tetszes jele inkabb.
3/4 A kérdező kommentje:
De ugy ertem, hogy nem csak nekem mondja, hanem mindenkinek, csak ram nez kozben.
2022. máj. 29. 08:48
4/4 A kérdező kommentje:
Ilyen 80%-ban
2022. máj. 29. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!