Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon szeretnék nyaralni, de...

Nagyon szeretnék nyaralni, de nincs kivel? Hol találhatnék MEGBÍZHATÓ útitársakat?

Figyelt kérdés

2 barátnőm van, de ők a párjaikkal mennek. Velem már nem akarnak. A szüleim nem mennek, pedig velük is szívesen mennék. Barátom nincs.

Nagyon szeretnék nyaralni menni, világot látni. Több helyre is szívesen elmennék.

Hol tudnék megbízható útitársakat találni, akikkel elüthetem az időt a nyaraláson és akik nem olyan pasik, akik mondjuk azért mennének velem nyaralni, mert szexelni akarnak? Ezért mindenképp lánnyal mennék, vagy olyan társasággal, ahol vannak lányok is. Hol találhatnék ilyen emberkéket? Mai világban van egyáltalán még olyan szerencsétlen, akinek senkije sincs, illetve sem a barátai, sem a családja nem nyaralna vele?

Vannak erre megbízható csoportok facen? Ha igen, ajánlanátok?

És a szervezett utak milyenek? Pl buszosak? Ott összeverődik a csapat, vagy magamra vagyok utalva és csak “elvagyok” a többiek mellett?

Visszahúzódó lány vagyok, nem tudnék ismerkedni a nyaraláson. Egyedül meg unatkoznék. Úgy nem akarok menni. Szeretem megosztani az élményeket. És félős is vagyok, ha egyedül kell mennem.

21/L

2022. máj. 22. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok én is. Nézegettem már csoportos utazásokat is, csak az a baj, hogy elég visszahúzódó vagyok, nem igazán mernék ott ismerkedni a többiekkel. Viszont nem szívesen ülnék itthon egész nyáron.
2022. máj. 23. 01:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok én is!

25/F

(Hajdú-Bihar megye)

2022. máj. 23. 05:02
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, elfelejtettem odaírni, hogy 19/L Budapestről.
2022. máj. 23. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Útitárskereső csoportok a fb-on. Én többben is benne vagyok, de azok úgy kezdődnek, hogy 40+, tehát nem pont a te korosztályod.

Amúgy...szar ez úgy, ahogy van. Nincs azzal baj, hogy keresel. Én is szeretném megosztani az élményt, de nincsenek hozzá embereim. Mindenhová elmegyek egyedül, egész Kapolcsokat toltam le egyedül, messzi utazásokat, kúl élményeket stb. Félős se vagyok, mint te. De ettől még fos. Nem egyedül szeretnék menni. Hanem másokkal, vagy mással. Nem jól csinálok valamit, hogy nincsenek embereim. Nyominak érzem magam.

AZ igényeid jogosak és érthetőek.

2022. máj. 23. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez egyébként engem is érdekelne. A barátaim vagy külföldön vannak vagy most kezdtek el dolgozni és nem nagyon van idejük nyaralgatni, én viszont nagyon szeretnék, csak nem egyedül.

Egyébként melyik hónapban gondoltad az utazást?

21/l.

2022. jún. 3. 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!