Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan zárjam ki? Hogyan...

Hogyan zárjam ki? Hogyan engedjem el? Hogyan legyek nélküle is a régi?

Figyelt kérdés

Van egy idősebb férfi, akivel közelebb kerültünk egymáshoz az utóbbi időben, persze csak munka kapcsán és barátság az egész. Vagy szimpatizáció. Semmi több. Ezt szeretném leszögezni.

Most ennek vége szakadt.

És hiányzik. A társasága és hogy ugyanúgy része legyen az életemnek, ahogy előtte is. Minimálisan.

Talán megkaptam tőle azt a figyelmet, amit mástól nem... mindenesetre jól esett a társasága. És ez megszakadt. Vége lett.

De sokat gondolok rá, nem tudom kiverni a fejemből. Amikor meglátom hogy elérhető, akkor megint eszembe jut ő. És hiányzik.

2022. máj. 21. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd találsz mást, akivel ilyen szoros kapcsolatot alakíthatsz ki. Egyébként miért lett vége? Miért nem tudod felvenni vele újra a kapcsolatot?
2022. máj. 21. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tiltsd le, h ne is lasd!

Csak az ido fogja meggyogyitani.

Tereld el a gondolataidat, beszelgess masokkal.

Alternativ megoldaskent irhatsz nekem is, igaz, no vagyok.

2022. máj. 21. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
27%

"persze csak munka kapcsán és barátság az egész"

ÖÖ...nem. Akkor nem vergődnél miatta.

2022. máj. 21. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:

De. Ő házas férfi én meg egy diáklány vagyok. Nem igazán érzek semmi olyat, amit akkor szoktam, amikor tényleg szerelmes leszek egy fiúba.

Inkább csak, túl gyorsan elváltunk. És nem szoktam meg,hogy most már nincs

2022. máj. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!