Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan engedjem el a régi...

Hogyan engedjem el a régi dolgokat végre?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok. Elképesztően fáj az idő múlása, hogy minden ami volt, véget ért. Hiányoznak a Nagyszüleim, akik felneveltek, a régi családi nyaralások. A barátok, a hely, ahol gyerekkoromban laktam. Néha elmegyek arra, és csak nézem az ablakát annak a lakásnak, ahol a Nagyszüleim élték le az életüket, nevelték fel a gyerekeiket és engem. Iszonyúan fáj. Minden, ami régen volt hiányzik, a barátok, az akkori szerelmem, az, hogy akkor még a szeretteim fiatalok voltak.

Tudom, hogy mindez természetes, nem kellene ezen nyavalyognom felnőtt ember létemre, de ha csak eszembe jut mindez, rám jön a sírás.

A legrosszabb pedig, hogy a jövő egyáltalán nem érdekel, sosem foglalkozom a holnappal, csak a ma van, megrémít a jövő. Semmi motivációm nincs, csak élek, és csinálom, amit kell, közben csak a múltra gondolok, a hibáimra, az elvesztett szeretteimre, pedig tudom, hogy ezt el kell, hogy engedjem végre, csak nem tudom hogyan.

Tudnátok segíteni, hogy végre ne a régi dolgokkal foglalkozzak, hanem a jövőbe nézzek es legyen valami célom? Mit csináljak?

2017. máj. 8. 17:05
 1/3 anonim válasza:

Szia

Nekem ugyan ez a problèmám van már egy ève. Igaz fiatalabb vagyok de nekem az segít, hogy folyamatosan lekötöm magam valamivel amit szeretek ès ahogy múlik az idő egyre könnyebb. Abban, hogy legyenek cèljaid sajnos csak magad segíthetsz.

2017. máj. 8. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, borzalmas hogy szalad az idő és fáj h nem lehettem annyit és azokkal akikkel kelett volna. Annyi minden hiányzik ami nem jön már vissza, a régi városomban jó multkorjában órákig sétáltam és sohajtoztam h miminden történt itt meg ott (pedig kicsit város, és nem is történt szinte semmi/ ésss még is hiányzik.) Az a baj hogy ezzel elvesztegetjük az életet, pedig én is tudom h valószinüleg pár év mulva a mostani idökön is merengeni fogok, hogy mit is kelett volna máshogy vagy jobban csinálni. Ebből az állapotbol nehéz kilépni, nekem nem igazán sikerül még mindig régi osztályokkal/emberekkel álmodok ami kicsit se segít. Kellene valami nagyobb dolog egy új kapcsolat egy valami cél egy valami olyan amiért nem érdekelne hogy mi volt tegnap mi lesz holnap. De sehol semmi, minden lóg a levegőben.... És én döntésképtelen és szerencsétlen vagyok ahhoz hogy valamit is összehozzak belőle. Hát nagy baj van a fejemben ezt belátom, és nem tagadom; sajnálom ezt a sok felesleges rizsát, remélem neked sikerül kilépned ebből a veremből. F/23
2017. máj. 8. 20:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat :)

#2 Ugyanígy vagyok vele, rendszeresen álmodom volt osztálytársakkal, és tisztában vagyok vele, hogy 10-20 év múlva ha visszagondolok mennyire fogom bánni, hogy most a múlton rágódom, és nem élek, de valahogy mégsem megy. Pedig szeretném, ÉLNI szeretnék, csak mintha valami ott tartana.

Sok sikert neked is

2017. máj. 8. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!