Normális vagyok?
Az utóbbi hónapokban egyre inkább azt érzem hogy elegem van az emberekből, belefáradtam, hogy csak akkor keresnek, ha kell valami illetve megy a szeretetmorzsázás, épp csak annyi figyelem amennyi kell, hogy válaszoljak ha keresnek.
Legszívesebben beülnék egy üres kocsmába és csak bámulnám a falat hetekig egy kávé mellett. Ha ír valaki egy nappal később válaszolok mert tehernek élem meg és tologatom mint más a mosatlant.
Nem hinném hogy depressziós vagyok, de mostanában nem tudom mi van velem.
Családom nagyon széthúz, mindig is ez volt a helyzet, mindenki utál mindenkit, képmutatók, hányok tőlük, undorral veszek részt minden kötelező családi partin.
Több mint 2 éve nincs párkapcsolatom mert egyszerűen nem érdekel már az sem, persze a pasikat megnézem nyilván de nem lenne energiám egyre sem.
Mindegy mennyit alszom egyre inkább arra vágyom hogy csendben nyugodtan tudjak egyedül lenni és mindenki hagyjon békén a f.ba.
Végre.
Adatok hogy be tudj lőni a válaszhoz:
26N
Sportolok
Dolgozom
Egy kiskutyaval élek alberletben
Van két diplomám
Papíron f.sza az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!