Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális vagyok?

Normális vagyok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban egyre inkább azt érzem hogy elegem van az emberekből, belefáradtam, hogy csak akkor keresnek, ha kell valami illetve megy a szeretetmorzsázás, épp csak annyi figyelem amennyi kell, hogy válaszoljak ha keresnek.

Legszívesebben beülnék egy üres kocsmába és csak bámulnám a falat hetekig egy kávé mellett. Ha ír valaki egy nappal később válaszolok mert tehernek élem meg és tologatom mint más a mosatlant.

Nem hinném hogy depressziós vagyok, de mostanában nem tudom mi van velem.

Családom nagyon széthúz, mindig is ez volt a helyzet, mindenki utál mindenkit, képmutatók, hányok tőlük, undorral veszek részt minden kötelező családi partin.

Több mint 2 éve nincs párkapcsolatom mert egyszerűen nem érdekel már az sem, persze a pasikat megnézem nyilván de nem lenne energiám egyre sem.

Mindegy mennyit alszom egyre inkább arra vágyom hogy csendben nyugodtan tudjak egyedül lenni és mindenki hagyjon békén a f.ba.

Végre.

Adatok hogy be tudj lőni a válaszhoz:

26N

Sportolok

Dolgozom

Egy kiskutyaval élek alberletben

Van két diplomám

Papíron f.sza az élet

2022. máj. 11. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten kiégtél szerintem.Egy kis levegő változás talán nem ártana.
2022. máj. 11. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!