24 éves vagyok és nem vágyok a barátokra, csajokra, bulikra, pedig sosem volt egyikben sem részem. Normális az hogy én ilyen vagyok?
Normális. Csak mások számára nehezen érthető. (Főleg a korosztálybelieknek, de ne törődj velük!)
Én is ilyen voltam. Hamar felnőttem, családot alapíttam. Nem hiányoztak ezek a dolgok, a gyerekeimmel foglalkoztam. Most sem hiányoznak, pedig eltelt majdnem 30 év.
Nem érdekelnek a felszínes dolgok.
Sokan vagyunk így ezzel.
Ahogy idősebb leszel egyre normálisabb lesz.
És egyre több az ilyen ember.Nincs idő a másikra és nem is érdekel idővel a társaság,mert örülsz ha élsz...
Jópofizós rokonlátogatást is el lehet kerülni..
Felszínesek.
Csak magára számíthat az ember a világban.
A többi kapcsolat mind érdek vagy esetleges,feltételes.
Ha esik a társadalmi státuszod vagy az anyagi helyzeted,egyből a kutya sem fog veled szóba elegyedni.
Az,hogy néha összejársz valakivel és nevetgélsz az nem barátság.
Nagyon kevés az olyan ember,aki a bajban is melletted áll.
Senkinek nem kell a másik nyomora.
Sohasem voltak barátaid? Óvodában, általánosban? Gimiben (v szakmunkásban), a munkahelyen? Soha senki?
Linek mondod el, ha történik veled valami érdekes , jó dolog, vagy éppen nagyon rossz dolog?
Az ember alapvetően társas lény és nagyobb az öröm, ha van kivel megosztanunk - ezért hihető nehezen, hogy nem vágysz barátokra.
A buli az egy másik dolog, ott meg lehet süketülni a hangos zenétől , nem mindenki vágyik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!