Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket zavarna ?

Titeket zavarna ?

Figyelt kérdés

Párom néha elmegy csak fiúkkal ide oda , nekem meg nincs kivel , max még ritkábban kajálni tudok csak elmenni 1 bnővel. Próbálkoztam már másokat is megismerni, de nem megy, nem olyanok, nem érnek rá,más társaságuk van...

Igazán nem is vagyok másokra mindig,kicsit inkább visszahuzodo csendes fajta vagyok. De amikor barátom el megy a barátaival olyankor mindig bánom hogy nekem nincs. Ők mennék kocsmazni, ott vannak játékok, lehet biliardozni. És nem érti nekem ez miért esik rosszul. Én is szeretek (szeretnék ) ilyeneken játszani.

Gondolkoztam már azon is hogy a falu ahol lakunk az a rossz, mert itt nincs semmi szinte,csak fiúknak kocsma pl.

Nagy városba meg mennyivel több lehetőség van ...

Sokat vitáztunk már ezen hogy ő menne ,de én "nem engedem " vagy hogy utána én vitázok vele . Mert én nem vagyok el késő este míg ő ,ők isznak. A haverok olyanok akikkel én úgy se tudnék együtt lógni, mind szingli ,és mindig csak fiús estéket szerveznek....

Nincsenek így közös barátaink.

Ha az enyém, nagy ritkán, eljön akkor ő beszél velem is meg párommal is ha ő is ott van.

Ha lejon a fiú haverja akkor ő meg eléggé vsak barátom felé beszél és vagy nem értem miről is van szó vagy már nincs is kedvem hozzá szólni...

Tudom nekem is lehetne változnom...de már annyiszor volt emiatt rossz hogy nem akarok...inkább csak jó baratnoket de nem megy 😄

Vélemény? Hogy értené meg az én érzéseimet a barátom?

2022. máj. 8. 23:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Néha az kb hetente és mindig este ejszaka éjfélig v utána

Van közös program is néha mondjuk nem hetente hanem 2 hetente

De együtt élünk szóval azért látjuk egymást mindig

Zavarnak a barátai...mert ha kitalaljuk hogy valamit itthon csinaljunk akkor nem is lehet őket hívni, pl egy bográcshoz nem hivná ... ezért vágyok a közösre

Akikkel bármit lehetne közösség fiúk lányok jó társaság

Vágyok azért a társaságba de csak jó társaságba ahol én is érvényesülők és nem húz le ws nem csak inni kell.

Én felőlem van 1 -2 személy akivel közös program is van néha akkor vagyunk 3an ...

De amikor ő megy akkor nekem nincs kivel lennem ,jó egyedül is ,de azért van amikor nem akarnék addig egyedül lenni hanem akkor én is kihasznalni az időt és jól el tölteni... én ezek miatt annyira nem érzem rossznak magam mint ahogy 1 -2en írtátok ... csak vannak elképzeléseim amiknek örülnék, én is élvezném, és irigy vagyok hogy csak ő tud elmenni fiúkkal, én meg nem pedig biliárd meg ilyenek engem is érdekelnek csak az ivás nem

2022. máj. 9. 09:02
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Keress helyi csoportokat, ismerkedj meg emberekkel, biztos vannak dolgok amik érdekelnek.
2022. máj. 9. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!