Titeket zavarna ?
Párom néha elmegy csak fiúkkal ide oda , nekem meg nincs kivel , max még ritkábban kajálni tudok csak elmenni 1 bnővel. Próbálkoztam már másokat is megismerni, de nem megy, nem olyanok, nem érnek rá,más társaságuk van...
Igazán nem is vagyok másokra mindig,kicsit inkább visszahuzodo csendes fajta vagyok. De amikor barátom el megy a barátaival olyankor mindig bánom hogy nekem nincs. Ők mennék kocsmazni, ott vannak játékok, lehet biliardozni. És nem érti nekem ez miért esik rosszul. Én is szeretek (szeretnék ) ilyeneken játszani.
Gondolkoztam már azon is hogy a falu ahol lakunk az a rossz, mert itt nincs semmi szinte,csak fiúknak kocsma pl.
Nagy városba meg mennyivel több lehetőség van ...
Sokat vitáztunk már ezen hogy ő menne ,de én "nem engedem " vagy hogy utána én vitázok vele . Mert én nem vagyok el késő este míg ő ,ők isznak. A haverok olyanok akikkel én úgy se tudnék együtt lógni, mind szingli ,és mindig csak fiús estéket szerveznek....
Nincsenek így közös barátaink.
Ha az enyém, nagy ritkán, eljön akkor ő beszél velem is meg párommal is ha ő is ott van.
Ha lejon a fiú haverja akkor ő meg eléggé vsak barátom felé beszél és vagy nem értem miről is van szó vagy már nincs is kedvem hozzá szólni...
Tudom nekem is lehetne változnom...de már annyiszor volt emiatt rossz hogy nem akarok...inkább csak jó baratnoket de nem megy 😄
Vélemény? Hogy értené meg az én érzéseimet a barátom?
Mehetnél bármikor, csak nem mész. Akarod, de nem mered, amit aztán leversz a barátodon, elég undorítóan.
Normális amire vágysz, de akkor tegyél érte. Nehéz valóban, nem fognak rögtön barátaid lenni. Először csak érezd jól magad egyedül, random emberekkel, idővel egyre oldottabb leszel.
A másik lehetőség hogy hagyod az egészet, marad a komfortzóna, csak akkor ne sírj hogy a másik miért megy vagy neked miért nincs senki.
Ha nagyon rossznak érzed a helyzetet, akkor pedig szakemberhez érdemes fordulni.
Ha a párodnak nincs igénye arra, hogy legalább néha, havonta egyszer KÖZÖS programotok legyen, akkor én nagyon elgondolkodnék azon, hogy gyakorlatilag csak a szex miatt tart. És a közös program lehetne akár a szomszéd faluban is, vagy a közeli nagyvárosban, vagy egy hosszú hétvégén elutazni valahová.
Ha együtt is éltek, akkor nem csak baszógépnek használ, hanem cselédnek is, aki mos-főz-takarít rá, ingyen és bérmentve, szabadnap nincs.
A másik, amin elgondolkodnék, a jövő, a család. Ha iszik, ha gyereketek lesz, ha .........
Én nagyon sok kérdőjelet látok ebben a kapcsolatban.
A kérdés kezdetéből: "Párom néha elmegy csak fiúkkal ide oda..." nekem nem úgy tűnik mint amit előző írt: "Ha a párodnak nincs igénye arra, hogy legalább néha, havonta egyszer KÖZÖS programotok legyen, akkor én nagyon elgondolkodnék azon, hogy gyakorlatilag csak a szex miatt tart."
Nem tűnik úgy számomra, hogy "néha elmegy" = "nincs igénye közös programokra", "mi lesz ha gyerek lesz, biztos majd kimaradozik stb"...
Egy párkapcsolatban az ilyen (időnkénti) külön programok a barátokkal elég jók, mert akik egymásra telepedve, a nap 24 órájában együtt akarnak lenni, az a párkapcsolat rovására mehet. Tudok ilyen párkapcsolatról, ott inkább mindig a féltékenység meg a bizalmatlanság miatt nem engedi el a másikat (de ezt önmagának se vallja be), vagy ha elengedi, akkor sértődöttséggel torolja meg a másikon.
Ha valakinek (időnként) van igénye külön programokra az nem jelenti, hogy majd "ha gyerekek lesznek, semmiben sem fog részt venni".
Keress helyi közösségi oldalas csoportokat, a netes ismerkedés jó alap lehet élőbeni találkozásokra, biztosan vannak dolgok amik érdekelnek.
Nem egymásratelepedést irtam, hanem legalább havonta egyszer közös programot. Mert ezt a kérdező már nagyon régóta csak a szexben kapja meg. Ez pedig nem párkapcsolat, ha havonta egyszersincs közös program. És a havonta egyszer közös program nem egymásratelepedés.
Neked és nekem nyilván mások az elképzeléseink egy szinvonalas házasságról, mert szerinted a havonta egy közös program az már egymásratelepedés. Neked is csak szexrabszolga és ingyencseléd kell, úgy tűnik. Mert pl. nálunk vannak külön programok is, és együtt-programok is, és elfelejtettünk elválni 10+ éve, miközben sem féltékenység, sem bizalmatlanság vagy egymásratelepedés nincs. Pl. a férjem hétfőnként kártyázni megy, csütörtökön meg teniszezik. Én úszni megyek egyedül, meg van egy csajozós napunk is minden héten. De vannak közös programjaink, úgymint néha koncertekre megyünk, vagy csak kirándulni a Mátrába (nincs gyerekünk). És ez nem egymásratelepedés. De a párom nem is csak szexre használ, mint a kérdezőt, hanem valóban a társam, barátom, szeretőm egy személyben.
Nem tudtam a kérdésből kiolvasni olyat, hogy ne lenne havi közös program.
Elferdíted amit írtam csak azért, hogy saját igazadat bizonyítsd, semmi olyat nem írtam, mint amit állítasz.
Gondolom szerinted normális az az eset is, amikor egyik fél "nem engedi el párját", mert ő nem ér rá, valamint csak olyan társasággal tud lenni, ahol egyetlen ellenkező nemű is lenne.
A párkapcsolatban az a normális, hogy együtt van a két fél. Ha pár hetente nem lehet elmenni vagy időnként hétvégente külön programra, ott probléma van.
A kérdésben "néha" történik ilyen.
Engem nem zavarna, nem vagyok társfüggő, soha nem telepednék rá a páromra.
Sőt, örülök is neki ha haverozik, neki is kell a kikapcsolódás, a barátokkal való időtöltés.
Ha pedig te is biliárdozni akarsz, akkor menjetek el ketten is valamikor biliárdozni.
Szerintem a párod erről a helyzetről nem tehet, őt nem kéne emiatt piszkálni.
Te meg próbálj meg nyitott lenni, barátkozni, ne görcsösen mert úgy nehezen jön össze, ne stresszelj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!