Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális hogy nem biztatnak a...

Normális hogy nem biztatnak a barátaim?

Figyelt kérdés
Meghallgatnak csak minden dolgomhoz olyan közömbösen állnak hozzá

2022. máj. 4. 06:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Most azt akarod, hogy üvöltsék :"Gyerünk kislány, meg tudod csinálni! Hajrá királylány!"
2022. máj. 4. 06:32
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
A sikereid külsős emberek számára közömbösek lesznek mert nem látják azt a folyamatot ami ahhoz vezetett hogy te azt véghez vitted. Szerintem teljesen általános a barátaid reakciója.
2022. máj. 4. 06:43
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

Nem értek egyet az előzőekkel.

Mivel ugye barátról van szó, nem szimpla ismerősről.

2022. máj. 4. 07:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak rosszat kaptam. Le akart húzni a saját szintjére. Most meg áskálodik.
2022. máj. 4. 07:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel amúgy semmi gond, csak az ilyeneket nem kell barátnak nevezni.
2022. máj. 4. 07:18
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Általában mindig ez van, nemcsak barátság szintjén, hanem pl.: munkatársi beszélgetéseknél is. Meghallgatják, és ennyi. Nem merik a felelősséget vállani, hogy mondjanak is valami értelmeset-tartalmasat.
2022. máj. 4. 07:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Annyit mondtak hogy ügyes vagy gratulálok mondjuk egy sikeremhez de többet nem.
2022. máj. 4. 07:39
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Itt amúgy mindenki totál idióta? Hogy lehetne már összemosni a barátot a munkatárssal, ismerőssel? Mindenki ezt szajkózza, aki pedig azt válaszolja, hogy jó, jó egy ismerőstől, na de barát az más kategória, ezt senki nem fogja fel.

Nektek tényleg nincsenek BARÁTAITOK?

Költői volt a kérdés, léptem.

2022. máj. 4. 08:02
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
49%

1, nem biztos, h minden baràtod a baràtod.

2, lehet, hogy a sikereid kisszerűek az ö szemükben.

3, lehet, hogy valóban jelentéktelenek a sikereid.

4, lehet, h valami fain kis mentàlis rendellenesség miatt vàgysz megerősítésre tőlük.

Vàlassz legalàbb egyet és gondolkozz rajta.

2022. máj. 4. 08:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyszer új munkám lett, örültem nagyon a fizunak, így lelkendezve elmondtam egy barátnőnek, aki csak hümmögőt rá valamit tágra nyílt szemmel.

Jó sok idő eltelt, mire rájöttem, hogy milyen szánalmas voltam : úgy hozta az élet, hogy megtudtam, hogy ő is és többen az ismerősi körben azt a fizut illetve még többet is nettóban kapják ( nem vezetők és közel hasonló a végzettségünk, egy fősulibra jártunk stb)

2022. máj. 5. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!