Biztatnátok valamivel?
Figyelt kérdés
Holnap megyek egy interjúra egy takarítói állásra külföldön. A kérdésem az lenne,hogy nem valami jó az angol kommunikációm. Megértem amit mondanak, de sajnos lassú vagyok és a válaszom is általában lassú.
Azt mondták nekem,hogy ehhez a munkához nem kell profi angol tudás,csak értsd meg ,amit kérnek tőled. Mindenki azt mondja,hogy válaszoljak egyszerű jelen időben vagy csak szavakkal, mert a lényeg hogy lássa a kérdező,hogy megértem amit mond.
Na szóval valami tanácsot elfogadnék,azoktól akik hasonló helyzetben voltak már.
Igaz,ha nem jön össze akkor majd jobban ráfekszem és a következő sikerülni fog. Nem adom fel!
2016. nov. 18. 13:47
1/2 anonim válasza:
Biztos sikerülni fog.
Beszélj lassan. Ha nincs nagy elvárás, ne akarj sokat adni. Simán tied a meló!
2/2 anonim válasza:
Csak ne görcsölj, a hozzáállás a legfontosabb, még a nyelvtudásnál is fontosabb, az neked megvan, gond nem lehet. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!