Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem ír rám találkozók...

Miért nem ír rám találkozók között?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel összebarátkoztam mostanság. Szoktunk beszélni hívásban, meg találkozunk is néha, a probléma inkább az időintervallummal van. Ugyanis mindez hetente egyszer esik meg, vagyis beszélünk egyszer jó pár órát, és nem ilyen erőltetett, hanem baromi jó beszélgetések, aminek a végén sajnál elmenni hajnali egykor. De aztán nem ír rám egy hétig, de amikor igen akkor meg figyelmes, vicces, és látszik, hogy szeret velem beszélni. Ha én írok rá bármikor örömmel viszonozza, hamar válaszol, de mondjuk nem ír rám csak chatelgetni, csak a hívások miatt szokott ilyen gyakorlatiasan. Tudtommal nincs más nő az életében, ismerem a barátait, és nem írogat másnak. Szerintetek ez csak ilyen baráti, vagy lehet más is?

16 lány

2022. máj. 3. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy 0-24 ben ugyan olyan kedve kell hogy legyen egy személynek, meg folyton fosni kéne a szót...szóval nem tudom mit vársz a sráctól.
2022. máj. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!