Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan reagálnál, ha egy...

Hogyan reagálnál, ha egy barátodról megtudnád, hogy meleg?

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 16:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

5 éve nyáron tudtam meg egy volt általános iskolai osztálytársamról, hogy meleg. Elsőnek nem igazán tudtam meg érteni, mert mindig a lányok körül forgott, de nem ítéltem el érte. Ugyan olyan ember mint bárki más.

Hosszasan beszélgettünk a témáról vele, és azt mondta hogy neki így jó az élete. Neki így kerek a világ.

Egy alkalommal azt mondta, hogy be jövök neki és szívesen le szopna engem.

Elsőnek vonakodtam tőle, de gondoltam miért is ne. Egy jó döntés volt. :D

Jobban csinálta a furulyázást, mint bármelyik csajom. Évente 2-3 alaklommal találkozom vele, de akkor is csak annyit kell neki mondanom, térdelj le, ő már nem mond semmit, csak csinálja a dolgát. :D

A férfiak jobban szopják egy másik férfi farkát, mint a nők.

Férfi társaim, egyszer ha lesz rá lehetőségetek, akkor éljetek a lehetőséggel. Nem bánjátok meg.

2022. jún. 4. 00:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék, hogy megbízott bennem annyira, hogy ezt elmondja

Aztán meghívnám kajálni

2023. márc. 22. 16:54
 23/23 anonim ***** válasza:
32%

Beletenném egy dobozba,elposáznám egy olyan országba ahol lefejezik.

Vagy ahol forró vödröt meg egeret raknak a hátára.

Aztán a pokolba menne,jól megérdemelt büntetés.

2023. márc. 22. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!