Férfiak! Fontos számotokra?
Fontos számotokra az, hogy a barátaitoknak/haverjaitoknak milyen véleménye van a barátnőtökről?
Adsz a véleményükre vagy ebben a témában csak a te döntésed számít?
Volt már olyan, hogy fontosabbak voltak a haverjaid mint maga a barátnőd?
Mit gondolsz arról ,hogyha a barátaidnak rossz véleménye van esetleg a párodról pedig ő egy rossz szót sem szólt hozzájuk?
Érdekelne a véleményetek hiszen sajnos voltam már olyan kapcsolatba ahol a barátok fontosabbak voltak a volt páromnak..
N.
Én mindegyikre határozott nemmel felelek, és minden életkoromban így volt ez.
De nem egyformák a férfiak.
Nőknél számít-e, hogy a barátnőjük mit mond a fiúról? Van, akinek számít, van akinek nem.
az embereknek inkább haverjaik és ismerőseik vannak, barát az nagyon kevés.
Ha valóban jó barátomról van szó, akkor ő elmondja a véleményét de nem fordít ellene.
És fordítva sem.
Bevallom kb. 23 éves koromig fontos volt mások véleménye, valszeg mert őket már régebb óta ismeri az ember, mint a nőt akivel alakul a kapcsolat.
Viszont azóta ez már nem érdekel egyáltalán.
nem adok a véleményükre, ellenben..
Haverjaim nem utálják a páromat, de a párom nem szereti őket..
Ezzel sincs gond, de ha külön megyek velük valahova, akkor jön a féltékenység, ami már gond.
Tehát nem az a baj, hogy a haverok kedvelik vagy nem kedvelik, hanem az, hogy az ő hozzáállása csökkenti az együtt töltött időt. De ez már az ő baja.
Nem tűrök semmiféle beleszólást,
kiállok a Párom mellett,
de
keservesen rosszul esik a véleményük
- vagyis tudat alatt sajnos igenis számít amit mondanak.
Hót leszarom
Ők nem látják azt amit én látok benne és tettszik is benne.
Szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!