Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én csalódtam a mélyen...

Csak én csalódtam a mélyen vallásos keresztény emberekben?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem csatlakozom egy keresztény hívő helyi közösséghez. A barátaim nem örültek,mondván rossz tapasztalataik vannak a fentebb megnevezett egyénekkel. Mindezek ellenére én is mégis csatlakoztam, s sajnos szinte kivétel nélkül rossz tapasztalatom volt. Rendkívűl primitívek voltak szinte mindannyian temérdek rosszindulattal és mocskos múlttal nulla empátiával és nulla lelkiismerettel. Az elfogadásról ne is beszéljünk. Életemben nem találkoztam ennyi képmutatással egy helyen.

Teljesen ellentmond a viselkedésük azzal,amit hirdetnek.

(Nem csak ez a közösség tagjai, jártam velük az ország kül.pontjaira,s találkoztam másokkal is….)

Nektek mik a tapasztalataitok?

2022. ápr. 20. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

" mennél alázatosabb, annál gyalázatosabb "

Olyan embertől hallottam ezt, aki részt vett több egyházi, illetve karitatív dologban.És ő mondta,hogy eszembe ne jusson ilyesmiben részt venni.

2022. ápr. 22. 13:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Jópár vallásost megismertem az életemben (zömük keresztény), de nagy részük iszonyú képmutató, még ha vannak is kivételek. Én is ezért távolodtam el tőlük, főleg a keresztény csoportoktól, egyházaktól; nem szívesen lennék egyik csoport tagja sem. Nagy részük iszonyú csőlátású is; mind azt hiszi hogy az egyháza magasan a többi vallás felett áll, csak náluk van az igazság és az üdvösség útja. Jellemző a kereszténységre..
2022. ápr. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!