Csak én csalódtam a mélyen vallásos keresztény emberekben?
Úgy döntöttem csatlakozom egy keresztény hívő helyi közösséghez. A barátaim nem örültek,mondván rossz tapasztalataik vannak a fentebb megnevezett egyénekkel. Mindezek ellenére én is mégis csatlakoztam, s sajnos szinte kivétel nélkül rossz tapasztalatom volt. Rendkívűl primitívek voltak szinte mindannyian temérdek rosszindulattal és mocskos múlttal nulla empátiával és nulla lelkiismerettel. Az elfogadásról ne is beszéljünk. Életemben nem találkoztam ennyi képmutatással egy helyen.
Teljesen ellentmond a viselkedésük azzal,amit hirdetnek.
(Nem csak ez a közösség tagjai, jártam velük az ország kül.pontjaira,s találkoztam másokkal is….)
Nektek mik a tapasztalataitok?
Nem mivel leszarom úgy alapjába véve a többi ember múltját de még a jelenét is legyen az hivő vagy "pogány"...én hiszek istenben és a többi ember véleménye egyáltalán nem érdekel, meghallgatom és kb ennyi, de őszintén szólva elég nagy hülyeség amit írtál mert egyáltalán nem ilyen az összes.Ű
29f
Jómagam is keresztény ember vagyok. Én ugyan nem sokat járok közösségbe, de amikor igen, akkor néha megjegyzem magamban, hogy valaki az első padsorban törölgeti a könnyeit a meghatódottságtól, aztán köztudottan parázna életmódot folytat.
Van ilyen is, olyan is. Ez persze nem tántorít el magától a vallástól, vannak ilyen emberek és ennyi.
A magukat európai, ausztrál vagy amerikai kereszténynek vallók toronymagasan a legálszentebbek az összes vallási felekezet közül!!
Ha igazi keresztényeket akarsz, akkor menj Irakba, Szíriába, Libanonba vagy Izraelbe!!! Ott még IGAZI 100% keresztények vannak és garantáltan nem fogsz csalódni!!!!
#8-as a hitgyülekezet maffia nem ugyanaz mint a keresztény egyház.
Legalább azt tudd hová járkálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!